info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tellioğullarının Küçük Eniştesi Yoğun Bakımda

Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı’nda son yapılan açıklamada hastanın yoğun bakım ünitesinde yattığı bilincinin açık olduğu, yaşamını solunum cihazına bağlı olarak devam ettirdiği,durumunun kritik olduğu belirtildi

*Tosun Paşa’nın “Küçük Eniştesi”, Bizimkiler dizisinin “Bakkal Yusuf’u” rolleriyle hatırlanan usta sinema ve tiyatro oyuncusu Tuncay Gürel, Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı’nda yoğun bakıma alındı
 
* Usta oyuncunun oğlu Gürel, sinema çevresinin babasının hastalığından henüz haberlerinin olmadığını belirterek, “Babam sinemaya elli yılını verdi. Bir kuşak babamın portresiyle büyüdü. Bu yüzden sevenlerinin, onu unutacaklarını düşünmüyorum. Sevenlerinden istediğimiz tek şey, babamdan dualarını eksik etmemeleridir” dedi
  
İZMİR  - “Tosun Paşa'' filmindeki ''Küçük Enişte Bekir'' ve ''Bizimkiler'' dizisindeki ''Bakkal Yusuf'' karakterleriyle tanınan, çok sayıda film, dizi ve tiyatro oyununda rol alan 75 yaşındaki Tuncay Gürel, Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) nedeniyle yaklaşık 1 aydır Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görüyor.
Usta oyuncu Gürel’in oğlu Halil Gürel, Ege Üniversitesi Haber Merkezi Ege Ajans’a babasının sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.
Halil Gürel,  babasının 2006 yılında bir by-pass ameliyatı geçirdiğini, tiyatro gösterileri sebebiyle Ramazan ayından beri İzmir’de olduğunu, bu süre içerisinde iş yoğunluğu ve stresten dolayı aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını ifade etti.
Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı’nda son yapılan açıklamada hastanın yoğun bakım ünitesinde yattığı bilincinin açık olduğu, yaşamını solunum cihazına bağlı olarak devam ettirdiği,durumunun kritik olduğu belirtildi.
 
DURUMU KRİTİK
 Ege Üniversitesi Hastanesi’nde  hemen yoğun bakıma alındığını belirten Gürel, “Babamın kalbi durdu. Yapılan tıbbi müdahale ile tekrar kalbi çalıştırıldı. Şu an durumunun kritik olmasından dolayı da sürekli olarak uyutuluyor” dedi.  
Usta oyuncunun oğlu Gürel, sinema çevresinin babasının hastalığından henüz haberlerinin olmadığını belirterek, “Bu yüzden kimseye sitem etmiyorum. Sinema çevresinin, olayı duyar duymaz geçmiş olsun dileklerinde bulunacaklarını biliyorum. Babam sinemaya elli yılını verdi. Bir kuşak babamın portresiyle büyüdü. Bu yüzden sevenlerinin, onu unutacaklarını düşünmüyorum. Sevenlerinden istediğimiz tek şey, babamdan dualarını eksik etmemeleridir” dedi. 
Kaynak : Murat Ürtekin