info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yeni Creed 2017 Kasımda

Dövüş serilerine yeni bir soluk getiren Creed: Efsanenin Doğuşu filminin devamı, 2017 Kasım'ında çekilecek.

Boxoffice listelerinde başarılı bir performans ortaya koyan Creed: Efsanenin Doğuşu devam filmi için vizyon tarihi belli oldu. 

 Variety'de yer alan habere göre filmin ikinci halkası Kasım 2017'de seyircileriyle buluşacak. İlk filmden sonra iki yıl arayla vizyona girecek olan devam halkasında başrolleri yine genç boksör Adonis'i canlandıran Michael B. Jordan ve antrenörü Rocky Balboa rolüyle bu yıl Altın Küre'de En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülü kazanan Sylvester Stallone üstlenecek. 

Rocky'nin rakibi Apollo Creed rolüyle tanınan Carl Weathers'ın da flashback sahnelerde rolünü tekrar canlandırabileceği ihtimali de Stallone'a göre mevcut. MGM yapımı filmin vizyon tarihi henüz belli değil. İlk filmin yönetmeni Ryan Coogler'ın başka projelerle çakışma yaşaması sebebiyle yönetmenliği yeni birine devrecek ancak yine de yapımcıları arasında yer alacak. 

Geçtiğimiz haftalarda Variety'ye yaptığı açıklamada filme dair ipuçları veren Stallone yeni filmde Adonis ve Apollo Creed'in hayatlarından kesitleri seyredeceğimizi belirterek, "Bu sefer farklı bir rakiple karşı karşıya olacak. Daha acımasız, iri bir Rus" diye konuşmuştu.