info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Barcelona, Neymarı 222 Milyon Euroya PSG’ye Verdi

Barcelona Kulübü, PSG ile anlaşma sağlayan Neymar`ın takımdan ayrılmak istediğini ve oyuncuya izin verildiğini açıkladı.

İspanya La Liga devi Barcelona, Brezilyalı futbolcu Neymar’ın takımdan ayrılmak istediğini resmen duyurdu.

Fransız devi PSG, Barcelona’ya Neymar’ın serbest kalma maddesi olan 222 milyon Euro (925 milyon 740 bin TL) ödeyecek ve tariihin en pahalı transferi gerçekleşmiş olacak. Barcelona’dan yapılan açıklamada, “Neymar ve menajeri olan babasıyla bugün kulüp binasında yapılan toplantıda, oyuncunun takımdan ayrılmak istediği tarafımıza bildirildi” ifadelerine yer verildi.

Katalan devi ayrıca “Kulüp karşı karşıya kaldığı pozisyon nedeniyle, 1 Temmuz itibariyle 222 milyon Euro’luk serbest kalma bedelinin ödenmesi gerektiği hatırlatıldı.” açıklamasını yaptı. Öte yandan Neymar’ın sözleşmesinin sona erdirilene kadar antrenmanlara katılmamak için geçici izin aldığı belirtildi.

Paris Saint Germain’in sahibi Nasser Al-Khelafi, daha önce yaptığı açıklamada “Neymar için 222 milyon Euro ödeyip ödeyemeyeceğimizi herkes görecek. Sadece bekleyin” sözlerini sarfetmişti. Futbol kariyerine Brezilya’nın Santos ekibinde başlayan 25 yaşındaki futbolcu, 2013 yılında 88 milyon euro bedelle Katalan devine transfer olmuştu.