info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe 4-1 Demir Grup Sivasspor

Spor Toto Süper Lig 12. haftasında Sivasspor`u konuk eden Fenerbahçe, Roberto Soldado`nun oyuna girdikten sonra 20 dakikada hat-trick yaptığı maçı 4-1 kazandı

Fenerbahçe Zirve ile arasındaki puan farkını 6'ya indirdi. Sarı lacivertlilerin yeni transferleri ise sergiledikleri performansla belki de ilk kez beklentileri karşıladı. Spor Toto Süper Lig 12. hafta karşılaşmasında Demir Grup Sivasspor’u ağırlayan Fenerbahçe, eksikleri olmasına rağmen 4-1 kazandı ve rakiplerinin puan kaybettiği haftada kritik galibiyet aldı.

Maça tempolu başlayan sarı lacivertliler 31. dakikada Nabil Dirar’ın attığı golle 1-0 öne geçerken ilk yarı bu skorla sona erdi.

Ancak ikinci yarınn hemen başında 47. dakikada Thievy Bifouma’nın golüyle skorun 1-1’e gelmesi Kadıköy’de soğuk duş etkisi yarattı. Aykut Kocaman’ın 61. dakikada oyuna aldığı Roberto Soldado, 21 saniye sonra attığı golle bu sezon oyuna sonradan giren bir oyuncunun en kısa sürede attığı gol unvanını ele geçirdi ve durumu 2-1′e getirdi.

Mücadelenin 64. dakikasında Sivasspor’un tek golünü atan Bifouma, bir pozisyon sonrası itirazlarını sürdürünce sarı kartla cezalandırıldı, bu kart sonrası hakemi alkışlayan Kongolu futbolcu ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Maçın 77. dakikasında ise ilginç bir pozisyon yaşandı. Fenerbahçe’nin Sivasspor ceza sahası içinde yaşadığı karambolde Janssen’in vuruşunda top iki kez direkten döndü ancak Soldado yine devreye girerek topu ağlara yolladı: 3-1.

Fenerbahçe - Demir Grup Sivasspor maçından fotoğraflar Spor Toto Süper Lig 12. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor'u 4-1 mağlup etti. İşte maçtan kareler... İlgili Haberi Oku Oyuna girdikten sonra Fenerbahçe’yi ayağa kaldıran İspanyol golcü Soldado, 81. dakikada Giuliano’nun asistinde yine golü buldu ve 20 dakikada hat-trick yaparak gol hasretini dindirmeyi başardı: 4-1.