info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

10 yıl Sonra Venüs Williams Yine Boğaziçi Köprüsü’nde

10 yıl Sonra Venüs Williams Yine Boğaziçi Köprüsü’nde

Venus Williams, 10 yıl sonra yeniden köprüde gösteri maçı yapacak. ABD'li raketin saat 15.00'te milli tenisçiler İpek Soylu ve Çağla Büyükakçay ile yapacağı özel karşılaşma köprü trafiğini de etkileyecek.
 
Kadın tenisinin Türkiye’deki en önemli organizasyonu olan TEB BNP Paribas İstanbul Cup Turnuvası için İstanbul’a gelen Venus Williams, 10 yıl sonra yeniden köprüye çıkacak.
 
ABD’li yıldız raket, saat 13.00’te başlayacak olan basın toplantısının ardından saat 15:00’te İpek Soylu ve  Çağla Büyükakçay ile Boğaziçi Köprüsü’nde gösteri maçı yapacak. İki kıta arasında tenis oynayacak olan Venus Williams’a 10 yıl önce İpek Şenoğlu eşlik etmişti. O tarihte yapılan gösteri maçı İstanbul trafiğini adeta kitlemişti. Bu yıl ise köprünün trafiğe kapatılması gündemde değil.
 
10 yıl önce köprünün bir tarafı trafiğe kapatılmıştı. Ancak bu sefer köprüde trafik durmayacak. Tenisçiler, köprünün yürüyüş yoluna kurulacak mini kortta gösteri yapacak. Şov maçı sonrası ABD’li raket, boğazın serin sularına raketiyle top vuracak. Etkinlik gerçekleşirken meraklı gözler ve yaşanacak izdiham nedeniyle köprü trafiğinin durma noktasına gelmesi bekleniyor.