info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşiktaş Antalyaspor Karşısında 6-2 Kazanarak Haftayı 3 Puanla Japattı.

BJK`ye Antalya karşısına galibiyeti getiren golleri Adem Ljajic, Dorukhan Tokoz, Atiba, Salih Dursun kendi kalesine attığı gol ve oyuna sonradan giren Kagawa`nın 2 golü ile kazandı, Antalyaspor`un golleri ise Doukara ve Chico geldi.

Yüksek bir tempoda oynanan karşılaşmada futbol severler 8 gol izledi. Maçtaki gol perdesi 35. dakikada Adem Ljajic’ın penaltısı ile açıldı. Golün 3 dakika sonrasında nefis paslaşmalarla atağa çıkan Beşiktaş’ta Caner’in pasıyla sol kanatta topu alan Adriano içeriye doğru çıkardı, Dorukhan’ın penaltı noktası üzerinden gelişine yaptığı vuruşta top köşeden ağlara gitt ve durumu 2-0 oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısının sonra dakiklarında Antalyaspor karşısında Beşiktaş’ı rahatlatan gol kaleye uzak bir mesafeden kazanılan serbest vuruşta Ljajic’in nefis şutunu Boffin güçlükle çıkardı, dönen topu kale önünde Atiba tamamladı. Antalyaspor BJK maçı ikinci yarısı da hızlı başladı, 50. dakikada Antalyaspor’u umutlandıran gol Souleymane Doukara’dan geldi.

Maçta dakikalar 67’yi gösterdiğinde Beşiktaş farkı 3’e çıkardı. Antalyaspor’un kullandığı köşe vuruşu sonrası topu kapan Beşiktaş 4 oyuncuyla birden kontra atağa çıktı, Lens’in pasıyla sağ kanattan içeri giren Güven’in ortasında Salih Dursun ters bir vuruşla kendi ağlarını sarstı.

82. dakikada sol kanatta Lens’ten pası alan Kagawa, ceza alanına girmeden yerden bir vuruş yaptı ve topu köşeden ağlara yolladı: 1-5!

Yine Kagawa! Japon oyuncu, kaleye çok uzak bir noktadan kazanılan frikikte sert vurdu, yerden seken top Boffin’in de hatasıyla ağlara gitti: 1-6! Maçın sonucunu belirleyen gol ise Antalyaspor’dan geldi. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ön direkteki Mevlüt’ün kafasından seken topu arka direkte Chico ağlara yolladı: 2-6!