info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşiktaş Tura Uçuyor

Beşiktaş bu akşam Şampiyonlar Ligi grubundaki son maçına çıkacak.

Grupta inanılmaz bir performans göstererek bir üst tura maç eksiğiyle adını yazdıran Beşiktaş’ın Leipzig karşısında çıkacağı prestij maçı bu gece geç saatte ekranlara gelecek ve maalesef şifreli kanalda yayınlanacak.

Leipzig Beşiktaş maçı Beşiktaş’ın deplasmanda galibiyet arayacağı maç olacak. Normalde Şampiyonlar Ligi maçlarının 21:45’te başlayacak olmasına alışmış olan taraftarlar için bugün maçın saat biraz daha geç olmuş olacak. Leipzig Beşiktaş maçı saat 22:45’te çıkacak. Beşiktaş Leipzig maçını yayınlayacak kanal ise Tivibu Spor 2 olarak belirlendi.

Beşiktaş Leipzig maçı şifreli olarak yayınlanacak.

MUHTEMEL KADRODA KİMLER VAR?

Teknik direktör Şenol Güneş Leipzig karşısında bir kaç oyuncusunu dinlendirmeyi düşünüyor. Şampiyonlar Ligi'nde Şubat ayına kadar uzun bir ara olacağı için lig maçlarına daha fazla önem vermeyi planlayan Güneş, Leipzig karşısında bazı oyuncuları dinlendirecek. Sezon başından bu yana fazla süre alamayan Negredo, Lens, Medel gibi isimlere şans tanıyacak olan Şenol Güneş iki haftadır yükselişte olan bu oyuncularını da ödüllendirmiş olacak.Kalede Fabri ile maça başlayacak olan Güneş defans dörtlüsünü her zaman olduğu gibi Gökhan Gönül, Pepe, Tosic ve Adriano'dan oluşturacak.Atiaba'yı da dinlendirmesi beklenen Güneş'in orta ikilide Oğuzhan ve Medel'i oynatması beklenirken hücumdaki oyuncuların Lens, Talisca, Babel ve Negredo olması en kuvvetli ihtimal.