info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Carvalho’da Mutlu Son

Cimbom Alan Carvalho için gün sayarken Çin gazetesi Sina CH müjdeyi verdi.

Gazete, Alan’ın transferinde engel kalmadığını duyurdu. G.Saray Brezilyalı stara imza parası olarak 1.5 milyon Euro verecek. 2.5 yıllık sözleşme yapılacak olan Carvalho senelik 3.5 milyon Euro alacak. Galatasaray anlaşma sağladığı yeni golcüsü Alan Carvalho için artık gün saymaya başladı.

Sarı Kırmızılılar Brezilyalı golcüyle her konuda anlaşmasağlarken Çin basını da Alan Carvalho'nun bir kaç gün içerisinde Türkiye'ye gelerek Galatasaray ile resmi sözleşme imzalayacağını okurlarına duyurdu. ÇİN basınının önde gelen gazetelerinden Sina CH, Galatasaray'ın Alan Carvalho transferi hakkında Sarı-Kırmızılı taraftarlara müjdeli haberi verirken bu transferde hiçbir engelin kalmadığının altını da çizdi.

İLK olarak 2 milyon euro imza parası isteyen Alan Carvalho için günlerdir süren pazarlıklar sonucu imza parası 1.5 milyon euro, bonuslar ve 2,5 yıllık seneliği 3.5 milyon euro üzerinde anlaşma sağlandı.

CARVALHO'NUN ilk etapta 4 milyon euro istediği ve yıllık alacağı para ve bonuslar içinde son pazarlıklar sonrası anlaşmanın sağlandığı öğrenildi. Yıldız oyuncunun birkaç gün içinde gelmesi bekleniyor. .