info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dev Derbide Sürpriz İsimler

Spor Toto Süper Lig`de 26. hafta heyecanı Fenerbahçe Galatasaray maçı ile devam ediyor.

Milyonların merakla beklediği derbide Fenerbahçe kazanarak zirve yarışında yeniden havaya girmek, Galatasaray ise hem Kadıköy'deki 19 senelik hasreti bitirmek hem de ezeli rakibini büyük ölçüde zirve yarışının dışına itmek istiyor. Spor Toto Süper Lig’in 26. haftası merakla beklenen dev derbiye sahne oluyor. Şampiyonluk yolunda iddialı iki ekip Fenerbahçe ve Galatasaray, Ülker Stadyumu’nda bir araya geliyor. Topladığı 53 puanla lider Galatasaray, galip gelerek hem 19 yıllık hasreti gidermek hem de ezeli rakibini büyük ölçüde şampiyonluk yarışının dışına itmek istiyor.

47 puanla 4. sırada yer alan Fenerbahçe ise üç puana uzanarak zirve yarışında yeniden havaya girmenin ve taraftarıyla bütünleşmenin peşinde.

Bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi iki kulübün U21 takımları karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertli takım, konuk ettiği ezeli rakibini Milan Rapaic'in oğlu Boris Rapaic'in 48'de attığı galibiyet golüyle 2-1 yendi.

STAT: Ülker Stadı

HAKEM: Bülent Yıldırım

SAAT: 19.00

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Neustaedter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef de Souza, Dirar, Mehmet Ekici, Giuliano, Soldado

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Nagatomo, Fernando, Selçuk, Rodrigues, Feghouli, Belhanda, Gomis