info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe Bursaspor`u Kadıköy`de Oynanan Maçta 2-1 Yenmeyi Başardı.

Fenerbahçe 2018-2019 sezonunun ilk maçında Bursaspor`u Kadıköy`de oynanan maçta 2-1 yenmeyi başardı.

Maça damgasını vuran olaylardan biri de Halil Umut Meler Bursaspor lehine verdiği penaltı kararını VAR uyarısı ile iptal etmesi oldu. Fenerbahçe, Bursaspor’u ligin ilk haftasında Kadıköy’de konuk etti. Tribünlerin tıklım tıklım dolu olduğu maçta her iki takımda sık sık gol pozisyonlarına girmeyi başardı. Maçın 16. dakikasına Bursaspor kullandığı kornerden William Troost-Ekong golü ile 1-0 öne geçti.

Maçın 19. dakikasında Fenerbahçe atağında ceza alanı sağ çaprazında topu alan Mehmet Topal, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Halil Umut Meler penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Giuliano golünü attı durumu 1-1'e taşıdı. Köşe vuruşu sonrası sol kanattan Juliano'nun ortasında Soldado'nun kafayla indirdiği topu, kale önünde Josef de Souza Dias tamamladı: 2-1. Karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısında Bursaspor hızlı atağında Yusuf Yazıcı soldan içeri kat etti ve pasını çıkardı. Ceza alanında Lima, Neustadter'in müdahalesiyle yerde kaldı. Halil Umut Meler bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. VAR hakemleri pozisyonu inceledi. Halil Umut Meler henüz penaltının kullanılmasına izin vermedi.

Maçın geri kalanında başka gol olmayınca Fenerbahçe sezonun ilk maçında sahada 2-1 galibiyetle başlayarak 3 puana da “merhaba” dedi. Heyecanlı mücadeleyi izleyemeyen futbol severler için haberimizin içerisinde yer alan bağlantıyı kullanarak, Fenerbahçe Bursaspor maçı özetine ulaşabilirsiniz.

FENERBAHÇE BURSASPOR MAÇI İLK 11

Fenerbahçe: Volkan, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, Isla, Mehmet Topal, Josef, Barış, Ayew, Giuliano, Soldado

Bursaspor: Harun, Aziz Behich, Ertuğrul, Ekong, Barış, Badji, Aytaç, Yusuf, Lima, Furkan, Necid