info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray 5-1 Alanyaspor

Galatasaray lige verilecek araya Alanyaspor galibiyetiyle girdi! Sarı-kırmızılılar rakibini Sneijder`in 3 asist ve 1 jeneriklik golüyle yıldızlaştığı maçta 5-1 yendi.

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Galatasaray sahasında Alanyaspor’u konuk etti.

TT Arena’da oynanan mücadeleyi sarı-kırmızılılar rahat bir oyunla 5-1 kazandı. Galatasaray kesik Alanyaspor karşısında ilk golü 30. dakikada buldu. Sneijder orta sahadan kazanılan serbest vuruşta ceza sahasına orta yaptı. Topa iyi yükselen De Jong da kafa vuruluyla topu ağlara yolladı: 1-0.

Bu golden 9 dakika sonra ise Alanyaspor’un eşitlik golü geldi. Sol kanattan Berkan’ın ortasında Sajjad kafa vuruşuyla topu filelere göndererek maça 1-1’lik beraberliği getirdi İlk yarı berabere bitecek diye beklenirken, Alanyaspor kendisini avladı!

45. dakikada Sneijder’in Selçuk’a atmak istediği pasta topa ters bir dokunuş yapan Gassama kendi kalesine gol atarak durumu 2-1’e getirdi!

Galatasaray`da Selçuk İnan sakatlandı

51. dakikada Yasin Öztekin’in kanatta rakiplerini çalımlayıp Sneijder’e pasını aktarmasıyla Hollandalı yıldız çok şık bir gol attı! Sneijder jeneriklere geçecek bir vuruş yaparak aşırtma vuruşla topu filere gönderdi: 3-1. Hollandalı yıldız 55. dakikada da Eren Derdiyok’a attırdı! Sneijder’in pasında Eren ön direkte vuruşunu yapara farkı 3’e çıkardı: 4-1.

Oyuna 74. dakikada Eren Derdiyok’un yerine giren Josue de Sneijder’in asistiyle golünü attı! asin’le verkaç yapan Sneijder ceza sahasına girdi ve boş durumdaki Josue’ye pasını verdi. O da boş kaleye dokundu ve golünü attı: 5-1. Skorun etkisiyle oyundan düşen Alanyaspor’da oyuna sonradan giren Erhan 89. dakikada ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı.

33 puana ulaşan Galatasaray, 36 puanla lider durumdaki Başakşehir’in 3 puan gerisinde 3. sırada yer aldı. Alanyaspor ise 18 puanla 11. sırada haftayı tamamladı.