info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray, Akhisarspor: 4-2

Süper Lig`de 15. hafta heyecanı Galatasaray Teleset Mobilya Akhisarspor maçı ile devam etti. Galatasaray ilk yarısını 2-0 geride kapattığı maçı 4-2 kazanarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Spor Toto süper Lig’in 15. haftasında Galatasaray, Teleset Mobilya Akhisarspor’u konuk etti. İki kırmızı kart ve altı gole sahne olan karşılaşmayı Galatasaray 4-2 kazandı. Bu sonuçla Galatasaray 32 puana yükseldi ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmayı başardı. Bu yenilgiyle 19 puanda kalan konuk ekibin galibiyet hasreti de 7 maça çıkmış oldu. Maçın ilk devresini Maicon’un 16’da Maicon’un kendi kalesine attığı gol ve 45’te Olcan Adın’ın muhteşem aşırtmasıyla 2-0 geride kapatan ev sahibi 49’da Fernando ve 51’de Gomis’in golleriyle eşitliği yakaladı.

Nefesleri kesen Galatasaray-Akhisarspor maçında Okan Buruk tribüne gönderildi. İlgili Haberi Oku 43’te Miguel Lopes ve 68’de Bafetimbi Gomis’in kırmızı kartla takımlarını 10 kişi bıraktığı karşılaşmada 61’de Okan Buruk da hakem Ümit Öztürk tarafından tribüne gönderildi. 70’te Belhanda ise sarı-kırmızılıların geri dönüşünü tamamladı.

Denayer’in yerden içeri çevirdiği topu ağlara gönderen Belhanda takımını 3-2 öne geçirdi. Son sözü ise 90+4’te Sofiane Feghouli söyledi. Belhanda’nın ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyon sonrasında Ümit Öztürk penaltı verirken pozisyonu avantaja bıraktı ve Feghouli’nin golüyle skor belli oldu: 4-2. Müsabakanın 10. dakikasında Mariano sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalırken ilk yarının sonunda yenilen gollerden sonra tribünler, Tudor ve yönetimi istifaya davet etmesi dikkat çekti.