info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray Fenerbahçe Derbisi Nefes Kesecek

Süper Lig`in kırılma haftasında Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

İki ezeli rakibinin 8’er puan önünde namağlup lider olan Galatasaray kazanırsa farkı açacak, Kanarya’yı yarıştan uzaklaştıracak. Beraberlik ise pusuda bekleyen Beşiktaş’a yarayacak. Fenerbahçe’in zaferi, zirvedeki puan farkını 5’e indirecek ve lig yarışı adeta yeniden başlayacak.

Süper Lig'in 9. haftası bugün dev bir maça sahne olacak. Galatasaray ile Fenerbahçe, zirve yarışına büyük etki edecek derbide, TT Stadı'nda saat 19.30'da karşı karşıya gelecek. Cüneyt Çakır'ın düdük çalacağı mücadelede 3 puan alacak takım, ligin kaderini belirleyecek. 8. haftaya ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 8'er puan önünde lider olarak giren Aslan, bu avantajını korumanın yanı sıra farkı arttırıp yolu adeta yarılamak için sahaya çıkacak.

3 puan, önümüzdeki haftalar için de kredi anlamına geliyor. Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde muhtemel 11`ler Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe Türk Telekom Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. 

Sarı- lacivertliler rakibinin namağlup unvanına son verirse, puan farkı 5'e düşecek. Bu, hem matematiksel olarak hem de moral motivasyon olarak Cimbom'un avantajını kaybedeceği anlamına geliyor. Sarı-kırmızılılar, derbi sonrası oynanacak 5 haftanın 3'ünde deplasmanda Trabzonspor, Başakşehir ve Beşiktaş ile karşılaşacak. Beraberlik ise yarın Başakşehir ile zorlu bir sınava çıkacak Kartal'a yarayacak.