info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray Florin Andone ve Lemina`yı Bitirdi

Lemina ve Andone hamlelerinden sonra Diagne’yi 1 milyon euroya Brugge’e kiralayan sarı-kırmızılılar kontenjanda yer açmak için Nagatomo ya da Linnes’i gönderecek.

Galatasaray'ın yeni transferi Florin Andone Transfer döneminin son günü öncesi Kolombiyalı dünyaca ünlü yıldız Radamel Falcao'yu kadrosuna katmayı başaran Galatasaray, bir başka forvet transferine daha imza attı ve Brighton'da forma giyen Florin Andone ile görüşmelere başladığını açıkladı.

Florin Andone (d. 11 Nisan 1993), Galatasaray takımında forvet pozisyonunda görev yapan Rumen millî futbolcudur. Profesyonel kariyerine Castellón kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Villarreal C, Atlético Baleares, Córdoba B, Córdoba ve Deportivo La Coruña kulüplerinde oynadı.

Galatasaray, Andone'nin transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Galatasaray, Andone transferini KAP'a bildirdi! Galatasaray, Brighton forması giyen santrfor Florin Andone'nin transferi için futbolcu ve kulübü ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Florin Andone'nin Kulübümüze geçici transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü Brighton & Hove Albion FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Sarı-kırmızılılar Southampton’ın Gabonlu oyuncusu Lemina’yı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Yıldız oyuncu bugün 12:50'de İstanbul'da olacak. Galatasaray Lemina'yı bitirdi! Bugün İstanbul'da... Galatasaray transferin son gününe hareketlilikle giriyor. Sarı-kırmızılılar Southampton’ın Gabonlu oyuncusu Lemina’yı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. Cim-Bom, 26 yaşındaki orta saha için kiralama bedeli ödemeyecek.

Diğer taraftan Diagne’yi Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Club Brugge’e kiralayan ve görüşmelerin başladığını KAP’a bildiren sarı-kırmızılılar Rumen forvet Florin Andone’yi de renklerine bağladı. İstanbul’a getirilen 26 yaşındaki golcü de Brington’dan bedelsiz kiralandı. Falcao, Lemina ve Andone hamlelerinden sonra Diagne’yi 1 milyon euroya Brugge’e kiralayan sarı-kırmızılılar kontenjanda yer açmak için Nagatomo ya da Linnes’i gönderecek. Böylece Finansal Fair Play için de uygunluk sağlanacak.