info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray Şampiyonlar Ligi`nde 3. Maçına Schalke Karşısında Çıkıyor.

Türk Telekom Stadı`nda oynanacak maçta gruptaki ikinci galibiyetini almak isteyen Galatasaray Şampiyonlar Ligi`nde 2 maçta 1 galibiyet 1 mağlubiyet aldı.

Heyecanla maç saatini bekleyen taraftarlar "Galatasaray Schalke 04 maçı hangi kanalda, saat kaçta" sorularına yanıt arıyor. Şampiyonlar Lig D grubu 3. maçında Galatasaray Schalke 04 karşısında çıkıyor. Son dönemde sakatlıklarla boğuşan Galatasaray’da oynanan son maçta Serdar Aziz, Fernando ve Feghouli sakatlanmıştı.

Fatih Terim’in nasıl bir ilk 11 ile çıkacağı merak edilirken GS’de hedef Lokomotiv Moskova galibiyeti ardından grupta ikinci galibiyetini alabilmek. 

UEFA Şampiyonlar Lig’i Galatasaray Schalke 04 maçı 24 Ekim 2018 Çarşamba günü İstanbul'da oynanacak. Saat 22.00’de başlayacak karşılaşmanın hangi kanaldan yayınlanacağı kesin olarak belli değil. Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın Lokomotiv Moskova ve Porto ile oynadığı maçları beIN Sports yayınlanmıştı.

beIN Sports’un yayın haklarıyla ilgili anlaşma sağlaması durumunda karşılaşma yine beIN Sports’tan yayınlanacak. Ancak maçın şifreli mi ya da şifresiz mi yayınlanacağı da belirsiz.

Bundan önceki iki haftada maçların başlamasına çok kısa süre haftalık yayın paketleri alarak futbolseverlere müsabakaları izleten beIN Sports’un yine aynı yöntemle maçı ekrana taşıması bekleniyor.