info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Giuliano Fenerbahçe`de

Zenit kulübü Giuliano`nun kariyerine Fenerbahçe`de devam edeceğini resmen açıkladı.

Fenerbahçe de Brezilyalı yıldızı resmen açıkladı. Yapılan açıklamada yıldız oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Fenerbahçe, KAP'a Zenit'e bonservis için 7 milyon Euro vereceğini açıkladı.

Sarı Lacivertliler'in yeni yıldızı Giuliano 20 numaralı formayı giyecek.

Transferde Trabzonspor'un da Giuliano için gündemde olduğu biliniyordu. Bunun üzerine Fenerbahçe'de yönetim harekete geçti ve Brezilyalı yıldızı bonservisi ile birlikte renklerine bağlamayı başardı. İşte yapılan açıklama; Kulübümüz, daha önce kiralık olarak kadromuza katılması için görüşmelere başlanan orta saha oyuncusu Giuliano Victor De Paula ve kulübü Zenit ile yapılan görüşmeler sonucunda futbolcunun bonservisiyle kulübümüze transferi konusunda her konuda anlaşma sağlamıştır.

Bu bağlamda 27 yaşındaki orta saha ile 4 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Brezilyalı futbolcu Giuliano Victor De Paula ile imzalanan sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını diliyor, futbolcumuza Çubuklu ile başarı ve şampiyonluklar diliyoruz.

Bu açıklamanın hemen ardından Fenerbahçe KAP'a oyuncunun bonservisi için 7 milyon Euro ödediğini açıkladı.

Guliano Victor de Paula'nın transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. FC Zenit kulübüne transfer bedeli olarak 7.000.000 Avro ödenecektir.

Giuliano: Taraftara çok teşekkür ediyorum Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Giuliano, Fenerbahçe taraftarların ilgisi ve sevgisi için teşekkür ediyorum. Tutkularını şimdiden hissetmeye başladım. Taraftarlarımızı tribünlere davet ediyorum. Hep birlikte çok güzel şeylere imza atabileceğimize inanıyorum. Sarı Lacivertliler'in yeni yıldızı Giuliano'nun 20 numaralı formayı giyeceği açıklandı.