info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hangisi Büyük Takım

Robin Van Persie`den ve Şenol Güneş`ten Olay Yaratan Hareketler

Beşiktaş - Fenerbahçe Türkiye Kupası maçının ilk yarısının sonlarında Dusko Tosic'in kırmızı kart gördüğü pozisyonun ardından Sırp futbolcu sinirlerine hakim olamayınca Van Persie'nin üzerine doğru yürümeye kalkıştı ve takım arkadaşları onu zor sakinleştirdi. Van Persie'nin bu sırada elini şortunun içine sokarak yaptığı hareket özellikle sosyal medyada Beşiktaş taraftarlarından büyük tepki gördü. Van Persie'nin elini şortuna sokması Beşiktaş taraftarının tepkisini çekti. Geçmişte Pascal Nouma benzer bir hareket yapmış ve Beşiktaş kariyerinin sonlanmasına neden olmuştu.

 

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Tosic'in kırmızı kartla oyundan atılmasının ardından Vodafone Arena karıştı...​İlk yarının son dakikalarda yaşanan pozisyonda Tosic'in van Persie'nin üzerine yürüyerek vurmasının ardından karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan Sırp oyuncuyu kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

Bu kararın ardından çok sinirlenen Tosic'i arkadaşları güçlükle sakinleştirdi. Bu sırada tedavi için kenara gelen van Persie'ye Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş yardımcı hakeme şikayet etti. Gerilimli biten ilk yarının sonunda oyuncuların soyunma odasına giderken tünel girişinde Beşiktaş yardımcı antrenörü Tamer Tuna ile Volkan Demirel itişti. Yaşanan gerilimde Şenol Güneş'te Fenerbahçeli futbolcuların üzerine yürüdü. Bu sırada Simon Kjaer ile Şenol Güneş'in arasında yaşanan temas dikkatlerden kaçmadı.

Güneş,Van Persie'ye bir şeyler söylemek için hamle yaptı. 

O sırada Kjaer, Güneş'e tepki gösterdi. Şenol hoca ile Danimarkalı oyuncu arasında yaşanan itişmenin fotoğrafları sosyal medyada düştü. Volkan Demirel ve Tamer Tuna araya girerek ortamı sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada Güneş'in eli, Tamer Tuna'nın yüzüne geldi.