info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Başladı

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ve Vodafone Yarı Maratonu nedeniyle İstanbul`da bazı yollar araç trafiğine kapatıldı.

Durumdan haberi olan sürücüler alternatif güzergahlara yönelirken, habersiz sürücüler nedeniyle bazı bölgelerde trafik yoğunluğu meydana geldi. 

Cumhurbaşkanlığı`nın himayesinde bu yıl 52`ncisi düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu (TUR 2016) ve İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle Beşiktaş, Barbaros Bulvarı, Boğaziçi Köprüsü`nün bir şeridi, buradan Beykoz`a uzanan sahil yolu şeridi, Beykoz Belediyesi`nin önü, Akbaba Köyü, Beykoz Korusu, Poyrazköy yolu, gidiş ve dönüşlerde, Ragıp Gümüşpala Caddesi, Balat Hastanesi geçiş güzergahı, Atatürk Bulvarı, Bozdoğan Su Kemeri Güzeragahı gidiş-dönüşler, Çatladıkapı dönüşleri, Küçük Ayasofya Caddesi, Torun Caddesi ve bu güzergahı müteakip At Meydanı saat 08.30`da trafiğe kapatıldı. 

Saat 16.00`ya kadar kapalı kalması öngörülen trafiğin, Tur`un tamamlanmasının ardından açılması bekleniyor. Öte yandan yolların kapanacağından habersiz sürücüler, trafik polislerinin yardımıyla alternatif güzergahlara yönlendirildi. Durumdan habersiz sürücüler ise bazı bölgelerde trafik yoğunluğu oluşturdu.