info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kayserispor:1 Galatasaray:1

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Kayserispor, sahasında Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı.

GALATASARAY KAYSERİ'DE KAYIP! 
 
Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor, sahasında Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı.
 
Kadir Has Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk yarısında çok etkili bir futbol sergileyen ev sahibi ekip 16. dakikada Mbiala'nın golüyle 1-0 öne geçti. Golün dışında 3 net pozisyondan faydalanamayan ev sahibi ekip devreyi bu skorla kapattı.
 
İkinci yarıda toparlanan Galatasaray, 61. dakikada Sinan Gümüş'ün golüyle durumu 1-1'e getirdi. Bu dakikadan sonra her iki takım ürettikleri pozisyonlardan sonuç alamadı ve karşılaşma 1-1 sonuçlandı. 
 
Galatasaray, bu kayıpla birlikte zirve yarışında büyük bir yara daha aldı ve 30 puana yükseldi. Kayserispor ise puanını 19 yaptı.
 
STAT: Kadir Has
HAKEMLER: Barış Şimşek xx, Mehmet Cem Satman xx, Samet Çavuş xx
KAYSERİSPOR: Abdülaziz xx, Mbiala xx, Lopes x (Oğulcan dk. 75 x), Deniz x, Mustafa x, Bissewar xx (Cem Can dk. 83 x), Yakubu xx (Sinan dk. 89 ?), Furkan x, Mijailovic x, Ömer Bayram xx, Zeki Yavru x
YEDEKLER: Kayacan, Berkan, Cüneyt, Simic
TEKNİR DİREKTÖR: Tolunay Kafkas
GALATASARAY: Muslera xx, Yasin x (Sabri dk. 81 x), Selçuk x, Umut x, Podolski x (Sinan dk. 55 xx), Rodriguez x (Bilal dk. 58 x), Chedjou x, Hakan x, Semih x, Olcan x, Tarık x
YEDEKLER: Cenk, Carole, Koray, Emre
GOLLER: Mbiala (dk. 16) (Kayserispor), Sinan (dk. 61) (Galatasaray)
SARI KARTLAR: Mbiala, Mijailovic, Yakubu (Kayserispor), Semih, Tarık (Galatasaray)
 
Son anlarda Kayserispor'un hücum oyuncusunu köşe gönderine yakın yerde takip eden Muslera'nın topa eliyle müdahalede bulunduğu yöndeki itirazlar sonuç getirmedi.
 
Galatasaraylı Semih Kaya, Kayserispor maçında gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düştü. Kadir Has Stadı'ndaki karşılaşmanın 41. dakikasında Yakubu ile girdiği ikili mücadelenin ardından sinirine hakim olamayan Semih, bu oyuncuya müdahalede bulundu. Barış Şimşek tarafından sarı kartla cezalandırılan Semih, sarı kart gördü. Tecrübeli isim ligin ikinci yarısının ilk maçında Sivasspor'a karşı forma giyemeyecek.