info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türkiyenin Gururu

Turkish Airlines Euroleague’de ilk tur maçları tamamlandı, 3 temsilcimiz de TOP 16’ya kaldı. Fenerbahçe Ülker, Anadolu Efes ve Galatasaray Medical Park ile gülen Türk Basketbolu, İspanya’nın ardından son 16’ya en çok takım sokan ülke oldu

Fenerbahçe Ülker’in A, Anadolu Efes’in C ve Galatasaray Medical Park’ın da D Grubu’nda ülkemizi temsil ettiği THY Euroleague’de ilk tur maçları tamamlandı.
Temsilcilerimizden Fenerbahçe Ülker 1., Anadolu Efes 3. ve Galatasaray Medical Park da 4. sırada yer alarak ikinci tur vizesini elde etti. 4 takımlı İspanya’nın ardından TOP 16’ya üç Türk takımının gitmesi büyük bir gurur yaşatırken, İstanbul’un ev sahipliği yapacağı ‘Final-Four’da en azından bir temsilcimizin olması için de umutlar arttı.

Aynı ülke kriteri
28 Aralık’ta yapılacak kura çekiminde temsilcilerimizin yeni rakipleri belirlenecek. Her takım, grubunu kaçıncı sırada bitirdiyse, kuraya o torbadan girecek. Kura çekiminde öncelikli olarak, ilk turda aynı grupta yer alan takımların biraraya gelmemesi ve ilk 3 torbada mümkünse aynı ülke takımlarının buluşmaması kriter olacak. Bu durumda Fenerbahçe Ülker, liderliği elde ettiği için diğer grupların liderleriyle karşılaşmayacak.

 

1. TORBA
Fenerbahçe Ülker
CSKA Moskova
Real Madrid
Barcelona

2. TORBA
Olympiakos
Panathinaikos
Maccabi
Siena

3. TORBA
Cantu
Malaga
Anadolu Efes
Unics Kazan

4. TORBA
Bilbao
Zalgiris
Emperio Armani
Galatasaray M.Park