info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Abdullah Avcı`dan Operasyon! 11 Değişiyor

Beşiktaş’ın Sivas önünde aldığı yenilgi üzerine Abdullah Avcı, Göztepe maçında Douglas, Rebocho ve Oğuzhan’ı ilk 11’de oynatacak.

Beşiktaş Sivas karşısında aldığı farklı yenilgi üzerine taşlar yerinden oynayacak. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın Göztepe ile cuma günü oynanacak maçta üç futbolcuyu kızağa çekecek.

HEDEFTE Q7'DE VAR 

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Sivasspor önünde performansından hiç memnun kalmadığı ve şahsi olarak oynadığı için tepki gösterdiği Ricardo Quaresma'yı bile yedeğe çekebileceği öne sürüldü.

ORMAN RAPOR İSTEDİ 

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İstanbul’a dönüşte Teknik Direktör Abdullah Avcı ile kısa bir görüşme yaparak, Demir Grup Sivasspor mağlubiyeti için rapor istedi. Farklı yenilgi ve kötü futbol nedeniyle kızgın olan Orman’ın, “Yenilebiliriz ama yüreğimizi sahaya koymalıyız. Sorun nedir?” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Avcı ise takım içindeki sorunları en kısa sürede çözeceklerini ifade etti. Siyah-beyazlı hocanın, “Hafta boyunca çalıştıklarımızı sahaya yansıtamadık. Nerede hata yaptığımızı biliyoruz, sorunları çözeceğiz. Maçtan önce söylediğim gibi Sivasspor sıcak temas yapan bir takım, topa daha fazla sahip olmamız gerekirdi. Topa sahip olurken, basit kayıplar yaptık. İyi geçiş yapan bir takım vardı karşımızda. İkinci golden sonra oyundan koptuk. Maçla ilgili detaylı bilgiler elimizde var. Kim nerede hata yaptı, karşılıklı oturup sorunları çözeceğiz” dediği ifade edildi.

Avcı'nın Göztepe karşısında şu 11'le sahaya çıkması bekleniyor:

Loris Karius

Pedro Rebrocho

Victor Ruiz

Domagoj Vida

Douglas

Oğuzhan Özyakup

Dorukhan Toköz

Atiba Hutchinson

Adem Ljajic

Boyd

Güven Yalçın

Beşiktaş Sivas karşısında aldığı farklı yenilgi üzerine taşlar yerinden oynayacak. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın Göztepe ile cuma günü oynanacak maçta Gökhan Gönül, Caner Erkin ve ve Medel'i kızağa çekeceği öğrenildi. Bu futbolcuların yerine İzmir ekibi karşısında Douglas, Rebocho ve Oğuzhan'ın ilk 11'de oynaması planlanıyor.