info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşiktaş 1-1 Monaco

Şampiyonlar Ligi`nde sahasında Monaco`yu konuk eden Beşiktaş, ilk yarının uzatma dakikalarında geri düştüğü maçta 1 puanı Cenk Tosun`un golüyle hanesine yazdırdı.

Maç öncesi Monaco’nun üçlü orta sahasına tedbir alacağının sinyallerini veren Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maça orta sahada Atiba, Oğuzhan,Tolgay üçlüsü ile başladı. İlk dakikalarda sergilediği kontrollü oyun anlayışı ile tehlikeler yaratan Beşiktaş, daha sonra rakibini oyuna ortak olmasına engel olamadı. Son dakikalarda Talisca’yı da oyuna sokarak galibiyet için saldıran temsilcimiz, Babel ve Quaresma ile bulduğu net fırsatlardan yararlanamayınca beraberliğe razı oldu. Fabri de son dakikalarda yaptığı kurtarışlarla temsilcimizin 1 puan almasında önemli rol oynadı.

Vodafone Park’ta muhteşem seyircisinin de katkısıyla çok iyi başlayan Beşiktaş, üst üste ataklarlar Monaco kalesinde pozisyon yarattı. Monaco’nun ilk 15 dakikanın ardından oyunda dengeyi kurması sonrasında Beşiktaş kalesinde tehlikeler yaratmaya başladı. İlk yarı golsüz eşitlikle bitecek derken, uzatmada Rony Lopes’in uzaktan attığı şutun ağlara gitmesi Beşiktaş’a şok yaşattı.

Cenk Tosun Beşiktaş tarihine geçti Beşiktaş'ın yükselen yıldızı Cenk Tosun, Vodafone Park'ta Monaco ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında attığı golle tarihe geçti. İlgili Haberi Oku İkinci yarıya rakibinden daha iyi başlayan Beşiktaş, beraberlik golü için saldırmaya başladı. İnanılmaz taraftar desteğini arkasına alan ve monaco kalesine yüklenen temsilcimiz, Ricardo Quaresma’nın düşürülmesi sonrasında Cenk Tosun’un attığı penaltı ile eşitliği sağladı.

Kalan dakikalarda Monaco’nun baskısına hızlı hücumlarla karşılık vermeye çalışan Beşiktaş, önemli fırsatlar yakalamasına rağmen galibiyeti getirecek golü bulamadı. Rakibine net bir pozisyon vermeyen temsilcimiz, bir puanla yetinmek zorunda kaldı.