info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşiktaş 2-3 Antalyaspor

Beşiktaş, ilk yarıda yediği gollerin ardından beklenen geri dönüşü gerçekleştiremedi ve sahadan 3-2 yenilgiyle ayrıldı.

Bu sonuçla Beşiktaş Vodafone Park'ta ilk kez bir lig maçında yenilmiş oldu ve 45 maçlık yenilgisizlik serisi de sona erdi.

Konuk ekip Antalyaspor 20. dakikada Souleymane Doukara’nın attığı golle 1-0 öne geçerken 5 dakika sonra Hakan Özmert’in Doukara’ya çarpan golü yine ağlarla buluşunca Antalyaspor 2-0’lık üstünlüğü ele geçirmiş oldu. Ancak şoku çabuk atlatan Beşiktaş Alvaro Negredo ile 26. dakikada skoru 2-1 yapan golü buldu.

Müthiş bir tempoda oynanan maçın 33. dakikasında Yekta Kurtuluş’un golüyle Antalyaspor skoru 3-1’e getirirken ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Beşiktaş, 56. dakikada Pepe’nin kafa golüyle durumu 3-2’ye getirdi. Bu dakikadan sonra Antalyaspor’un direnişi, Beşiktaş’ın galibiyet için baskılı futbolu vardı. Antalyaspor kalecisi Boffin’in üst üste kurtarışlarının yanı sıra 89. dakikada Pepe’nin kafa vuruşu direkten dönünce kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Antalyaspor sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 6 yaparken Antalyaspor ise 4 puana ulaştı. Beşiktaş gelecek hafta deplasmanda Bursaspor’a konuk olurken Antalyaspor sahasında Çaykur Rizespor ile mücadele edecek. Beşiktaş, Süper Lig’de evinde 45 maçtır kaybetmiyordu.