info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşiktaş 3 Puanı Söke Söke Aldı

Transfer döneminde önemli transferlere imza atan Beşiktaş, Kardemir Karabükspor`u 3-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Kardemir Karabükspor'u 3-1 yenen Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynadığı 5. lig maçından da galibiyetle ayrıldı. Dolmabahçe'de ağırladığı rakibini Cenk Tosun, Ömer Şişmanoğlu ve penaltıdan Oğuzhan Özyakup'un golleriyle 3-1 yenen siyah-beyazlılar puanını 7'ye yükseltti. İkinci yarının başında Traore'nin golüyle umutlanan Kardemir Karabükspor ise İstanbul'dan mağlubiyetle ayrılırken, 3 puanda kaldı.

Geçtiğimiz sezonun sonunda hizmete giren Vodafone Arena'da Bursaspor, Kayserispor, Osmanlıspor'u mağlup eden Beşiktaş, bu sezonki ilk iki maçında da Aytemiz Alanyaspor ve Kardemir Karabükspor'a puan kaptırmadı. Beşiktaş ayrıca yeni stadında oynadığı iki hazırlık maçında Olympiakos ve Gaziantepspor'u da mağlup etti. Vodafone Arena'daki 5 lig maçında toplam 17 gol atan siyah-beyazlılar, kalesinde 5 gol gördü. Beşiktaş böylelikle Vodafone Arena'da 3,4 gol ortalamasına ulaştı.