info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşiktaş Akhisar`ı 2-1`le Geçti

Beşiktaş yeni sezona iddialı başladı. 44 maçtır yenilmediği Vodefone Park`ta Akhisar`ı 2-0 yenen Beşiktaş rekorunu geliştirdi ve aynı zaman lige 3 puanla başladı.

Seyir zevkinin yüksek olduğu maçı izleyemeyen futbol severler için haberimizin içerisinde Beşiktaş Akhisar maç özeti bulunuyor. Bu sezon şampiyonluğu yeniden kazanmak isteyen Beşiktaş, hafta içinde Süper Kupa’yı kazanan Akhisar karşısında 3 puan mücadelesi verdi.

Beşiktaş taraftarlarının yoğun ilgi gösteri maçta tribünler tıklım tıklım dolarken, BJK aradığı golü 39. dakikasında buldu. Sol kanattan Oğuzhan'ın ortasında arka direkte Pepe kafayı vurdu ve topu filelere gönderdi. Karşılaşmanın hemen 3 dakika sonrasın 42. dakikada Gökhan'ın yerden nefis pasıyla savunmanın arkasına sarkan Lens'in altıpasa kestiği topu Babel tamamladı ve farkı ikiye çıkarttı. Karşılaşmanın ilk yarısı Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Akhisar’da, 56. dakikada Necip’in hatalı pasıyla topla buluşan Seleznyov, savunmanın arkasına sarktı. Kaleci ile karşı karşıya pozisyonda düzgün bir vuruş yaparak farkı bire indirdi.

Karşılaşmanın geri kalanında başka gol olmayınca Beşiktaş Akhisar’ı 2-1 yendi. Mücadeleyi izleyemeyen taraftarlar için aşağıda Beşiktaş Akhisar maç özeti yer alıyor.

BEŞİKTAŞ AKHİSAR İLK 11

Beşiktaş: Tolga, Gökhan Gönül, Pepe, Necip, Caner, Medel, Oğuzhan, Tolgay, Babel, Lens, Cyle Larin

Akhisarspor: Beto, Gassama, Titi, Reis, Traore, Poko, Castro, Gouffran, Halil, Deniz Ghilas