info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşiktaş Karabükspor Maçı Bu Akşam Saat 19:00`da

Beşiktaş, Karabükspor ile kendi evinde oynadığı dokuz maçta da yenilgi yüzü görmedi ve bu maçların sekizinde rakibine gol atmayı başardı.

 Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 21’inci haftasında Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde zaman zaman yağmur altında yapılan idman 1.5 saat sürdü. Uzun bir aradan sonra tam kadro yapılan idmanda futbolcuların oldukça hırslı olduğu görüldü. Takım toplantısının ardından ısınma koşuları yapan futbolcular, 5’e 2 çalışması ile antrenmana devam etti. İkinci bölümde taktik programa geçen Güneş, özellikle tek pas üzerinde durdu.

Antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi. Beşiktaş, hazırlıklarını tam kadro sürdürdü Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 10 Şubat Cumartesi günü Kardemir Karabükspor ile evinde yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tam kadro sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanda, siyah-beyazlılar istasyon koşuları, pas ve top kapma çalışmasının ardından minyatür kale maç oynadı.

Gençlerbirliği mücadelesinde görev alan Mustafa Pektemek, Tolgay Arslan, Caner Erkin, Gary Medel ve Pepe gibi isimler minyatür kale maçın ardından idmanı tamamladı.