info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Caner Erkin Taburcu Oldu

Beşiktaş`ın Vodafone Arena`da Antalyaspor`u 3-0 yendiği karşılaşmada aşil tendonu kopan ve ameliyat olan Caner Erkin`i hastanede Başkan Fikret Orman ve sevgilisi Şükran Ovalı ziyaret etti.

Antalyaspor maçında sakatlanan Erkin'in sol ayak aşil tendonu koptu.

Maçın oynandığı Vodafone Arena Stadı'nı koltuk değnekleriyle terk eden yıldız oyuncu ilerleyen saatlerde ameliyata alındı.

Ameliyat sonrası Caner'in durumuyla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ameliyatın başarılı geçtiğini söyledi.

Olayı şanssızlık olarak niteleyen Orman, "Nazar değdi diyelim. Futbolun içerisinde böyle şeyler var. Beşiktaş kadrosunun geniş olması da böyle şeylerin olabilme ihtimali olabileceğine göre yapılıyor. Benim üzüntüm oyuncumla alakalı. Allah beterinden saklasın. Caner'le konuştuk. Durumu gayet iyi. Bir sıkıntısı yok. Oyuncunun ne zaman döneceğinden önemlisi, sağlığı ve moralinin iyi olması" diye konuştu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Caner ise, "İyi niyet ve dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkürler. En kısa zamanda daha güçlü olarak taraftarımızın önüne çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum" İfadelerini kullandı.

HASTANEDEN İLK FOTOĞRAF

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Caner Erkin’i hastanede ziyaret etti.

Caner Erkin ile bir süre sohbet eden Fikret Orman, milli futbolcuya geçmiş olsun dileklerinde bulunarak bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni etti. Ziyarette ünlü futbolcunun sevgilisi Şükran Ovalı da yer aldı.

INTER'DEN KİRALIK GELDİ

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den Inter'e transfer olan 28 yaşındaki Caner Erkin, sezon başı Beşiktaş'a kiralandı. Satın alma opsiyonu Beşiktaş'ta bulunan Caner, yıllık 1 milyon 750 bin euro garanti ücret alıyor.

28 yaşındaki oyuncu bugün öğle saatlerinde taburcu oldu. Caner, hastaneden tekerlekli sandalye ile ayrıldı.