info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Carvalhal’dan Taktik Denemeler

Haftalardır Braga maçının taktik varyasyonları üzerinde çalışan Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, takımının son idmanını dün karşılaşmanın oynanacağı statta yaptırdı.

Portekizli çalıştırıcının , takımda bulunan bütün Portekizlileri ilk on birde oynatmayı planladığı öğrenilirken, rakibin kurgusuna göre vatandaşlarından birini de yedek bırakabileceği iddia edildi.
Siyah-beyazlı teknik adamın ilk on biri maçtan birkaç saat önce belirleyeceği, Fernandes ve Almeida hariç, Simao veya Quaresma’dan birini gerekirse yedek bile soyundurabileceği vurgulandı. Braga ile oynayacakları maç için sürekli olarak farklı farklı on birleri çalıştırarak B ve C planlarını da elinin altında tutan Carlos Carvalhal’ın, UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda oynadıkları Stoke City maçına benzer bir taktik anlayışı sahaya sürebileceği öğrenildi. Öte yandan Beşiktaş, Braga maçının hazırlıklarını dün akşam karşılaşmanın oynanacağı Municipal Stadı’nda yaptığı antrenmanla tamamladı. Carlos Carvalhan yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık olan antrenmanda siyah-beyazlılar, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.