info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Denizlinin Gönlündeki Aslan Caceres

Ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe transferde bir kez daha karşı karşıya geldi.

Sarı kırmızılıların teknik patronu Mustafa Denizli'nin Juventus'ta forma giyen Uruguaylı savunmacı Martin Caceres'e talip olduğunu 24 Aralık'ta Hürriyet duyurmuştu. İşte o Caceres'e şimdi Fenerbahçe de talip oldu. Üstelik sarı lacivertliler yalnız da değil.

İngiliz tabloid basınında çıkan haberlere göre Martin Caceres için Fenerbahçe'nin yanı sıra Inter ve Liverpool da teklifte bulundu.

Inter'in, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Caceres'i satın almak için yaptığı teklif reddedildi. Liverpool'un da resmi teklifini sunduğu ve Juventus yönetiminin bunu değerlendirmeye aldığı bildirildi.

Fenerbahçe'nin ise oyuncuyu kiralık olarak renklerine bağlamak istediği belirtildi. Caceres, sarı lacivertlilerin teklifini kabul ettiği taktirde sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyecek, daha sonra bonservisiyle birlikte Fenerbahçe'nin malı olacak.

Juventus yönetimi, Galatasaray'dan bonservis için 3.5 milyon Euro talep etmiş, bu rakam sarı kırmızılılar tarafından yüksek bulunmuştu. Disiplin sorunları nedeniyle Juventus'ta bu sezon sadece 3 maçta oynayan Caceres, geçtiğimiz Eylül ayından bu yana hiçbir karşılaşmada forma giyemedi. Caceres 29 Eylül'de alkollü olmasına rağmen direksiyona geçince lüks otomobiliyle kaza yapmıştı.

MARTIN CACERES KİMDİR?
Doğum tarihi: 7 Nisan 1987
Doğum yeri: Montevideo (Uruguay)
Boy: 1.80 metre
Mevkii: Defans
Oynadığı kulüpler: Defensor, Villarreal, Recreativo Huelva, Barcelona, Sevilla, Juventus