info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Emre Belözoğlu, Medipol Başakşehir’le 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı.

Futbol hayatımın finalini burada yapacağım

Yıldız oyuncu Emre Belözoğlu, Medipol Başakşehir’le dün 2 yıllık sözleşme imzaladı. Ligi 4. bitiren genç bir takıma geldiğini belirten tecrübeli futbolcu, “Futbol hayatımın finalini bu takımın başarılı günleriyle taçlandırmak istiyorum” ifadelerini kullandı. Başakşehir’in herkesin örnek göstereceği bir sistem takımı olduğunu vurgulayan Emre, “Çok güzel bir ortamın içine giriyorum. Bu takım, neler yapabileceğini gösterdi. Şimdi bunun üzerine neleri koyabiliriz onun derdinde olacağız” diye konuştu.
 
Fenerbahçe'nin kendisini ait hissettiği kulüp olduğunu söyleyen yıldız oyuncu, Fenerbahçe'de terimin son damlasına kadar mücadele ettim. Ayrılırken, insanların ne kadar üzüldüğüne şahit oldum. Onların ayrılmama vermiş oldukları tepki benim için yeterliydi. Bana idari görev teklif ettiler. Ancak futbol oynamak istediğim için bu teklife olumsuz yanıt verdim. Kariyerimi bitirdikten sonra yeniden böyle bir teklif gelirse seve seve kabul ederim. Fenerbahçe’den ayrılmak ne kadar zorsa, Başakşehir’e imza atmak o kadar kolay oldu” ifadelerini kullandı.
 
 
Emre, Barcelona’ya giden Arda Turan’ı tebrik edip Arda, Türkiye’nin son yıllardaki en büyük yıldızı. Onu, böylesine büyük bir kulübün tercih etmesi, her Türk vatandaşı gibi beni de çok gururlandırdı dedi.
 
Tecrübe eksiğimizi kapattık
 
Törende konuşan başkan Göksel Gümüşdağ, Takım olarak en büyük eksiğimiz Avrupa tecrübemiz ama bu eksiğimizi Emre Belözoğlu ile tamamlayacağız. Emre, Türk futbolunun gelmiş geçmiş en önemli oyuncusudur. Kendisine Başakşehir ailesine hoş geldin diyorum diye konuştu.