info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe – Başakşehir: 2-3

Fenerbahçe, dördüncü haftanın en kritik maçında konuğu Medipol Başakşehir’e 3-2 mağlup oldu.

Sarı-lacivertliler 2-0 geri düştüğü maçta geri dönüşe imza atsa da Kerim Frei, 90+3’te Kadıköy’ü sessizliğe boğdu.

Spor Toto Süper Lig'in dördüncü haftasında Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'i konuk etti. Haftanın en kritik mücadelesinde Başakşehir 3-2'lik skorla sahadan galip ayrıldı ve üç puanı hanesine yazdı. Kadıköy`de Fenerbahçe taraftarından Volkan Demirel`e tepki Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ile karşılaştığı maçta ilk yarıda kalesinde 2 gol gördü. Bu sezon formsuz bir görüntü çizen Volkan Demirel, top ayağına geldiğinde taraftar tarafından ıslıklandı.

Fenerbahçe yeni transferlerini görücüye çıkarırken Başakşehir ilk yarıda 2-0 öne geçti. 2'de Attamah'ın şok golüyle geri düşen sarı-lacivertliler, 33'te Adebayor'un golü Kadıköy'ün adeta buz kesmesine neden oldu. Fenerbahçe tribününden atılan su şişesi Volkan Babacan`a isabet etti Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir'i konuk ettiği karşılaşmanın devre arasında çirkin bir olay yaşandı. Fenerbahçe tribünlerinden atılan dolu su şişesi Volkan Babacan'ın başına isabet etti.

43'te Dirar'la farkı bire indiren Fenerbahçe, 78'de tartışma yaratan bir golle skoru eşitledi. Clichy'nin kendi ağlarına gönderidiği topla skor 2-2'ye gelirken, son sözü Kerim Frei söyledi. Kerim'in 90+3'te attığı muhteşem golle Başakşehir sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Başakşehir bu sonuçla puanını 9’a yükseltiren Fenerbahçe 5 puanda kaldı. Sarı-lacivertliler bu sezon Kadıköy’de resmi maçlarda henüz galibiyetle tanışamadı. Başakşehir ise Kadıköy deplasmanından ilk kez galip ayrıldı.