info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe Bugün Alanyaspor`u Ağırlıyor

Başakşehir zaferiyle coşan F.Bahçe, zirve yürüyüşünde Alanya’yı konuk ediyor.

40 bin taraftarın beklendiği maçta Kanarya’nın puan kaybına tahammülü bulunmuyor. Fenerbahçe , 22'nci hafta mücadelesinde bugün sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak. 

Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçta hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. Sarı- lacivertlilerin 14. sıradaki rakibi önünde tek hedefi var; o da galibiyet! Kanarya galip gelirse, Başakşehir ve Galatasaray'ın yarın mağlup olmaları halinde averajla da olsa liderlik şansı var. Alınacak 3 puan, haftaya Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş derbisi öncesi sarı-lacivertli takıma büyük moral olacak.

Biletlere ilginin yoğun olduğu, maça 40 bin civarında taraftar gelmesinin beklendiği belirtildi. Fenerbahçe'nin ligde 14 maçlık bir yenilmezlik (8 galibiyet, 6 beraberlik) serisi bulunuyor.

Fenerbahçe ile Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'de üçüncü kez karşılaşacak. Geçen sezon Kadıköy'de rakibi ile 1-1 berabere kalan Kanarya, ikinci yarıdaki maçı ise 3-2 kazanmıştı. İki takım arasında bu sezon Alanya'da oynanan mücadeleyi ise sarı-lacivertliler 4-1 galip tamamladı. Fenerbahçe , Türkiye Kupası'nda ise 2007-08 sezonunda rakibini 10-3'lük tarihi bir skorla yenmişti. .