info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe, Göztepe`yi 2-1 Yendi

Giuliano ile direğe takılan Kanarya, Fernandao’nun golü ile öne geçti. Göztepe, Poko ile yanıt verdi. Kosanovic’in (k.k.) golü maç fazlasıyla liderliği getirdi

Pes etmeyen Göztepe ikinci yarıda eşitliği yakaladı. 59'da kaptırılan topla gelişen atakta Poko, Volkan'ı mağlup etti: 1-1. Bu dakikadan sonra Kanarya, rakip kaleyi ablukaya aldı. Valbuena ve Soldado'nun oyuna girmesiyle atak üstüne atak geliştiren sarı-lacivertliler, bir türlü son vuruşu yapamadı. Göztepe de kontrataklardan sonuç alamadı. Tam 'maç böyle bitecek' derken 90+3'te galibiyet golü geldi.

Dirar'ın ortaladığı topu Milos Kosanovic kendi kalesine gönderdi: 2-1. PuANINI 36'ya yükselten Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'i averajla geçerek liderlik koltuğuna oturdu. Sarı- lacivertliler, ilk yarının son haftasında 1-1 berabere kaldığı Atiker Konyaspor mücadelesinden sonra da tam 71 hafta sonra yine maç fazlasıyla lider olmuştu. Göztepe ise 30 puanda kaldı. Uzatmaların 3. dakikasında gelen galibiyet golünden sonra Fenerbahçeli futbolcular büyük sevinç yaşarken, Kocaman da derin bir 'Ohh...' çekti. İlk golde ise Fernandao, kenara gelerek sevincini arkadaşları ile paylaştı.

FENERBAHÇE'NİN yediği golde Roman Neustadter büyük hata yaptı. Rus stoper, topu İsmail'e verdikten sonra ilerideki takım arkadaşlarına bir şeyler anlatırken, İsmail topu tekrar kendisine attı. Bu sırada ileriye baktığı için topu görmeyen Roman, meşin yuvarlağı ıskaladı. Gelişen atakta Poko beraberlik golünü attı. .