info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe, İlk 5 Hafta İstanbul`da

Spor Toto Süper Lig`de çekilen yeni sezon fikstürüne göre Fenerbahçe, ilk 5 hafta İstanbul dışına çıkmayacak.

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu yeni sezon fikstürü, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Riva’da yer alan idari merkezindeki Orhan Saka Salonu’nda yapılan kura çekimi sonrası belli oldu. 

İlk yarı fikstüründe göze çarpan en belirgin durum ise Fenerbahçe’nin Fenerbahçe’nin fikstüründe bir önemli ayrıntı da Galatasaray ve Beşiktaş ile oynayacağı derbi maçları ilk yarıda içeride oynayacak olması… 

İşte Spor Toto Süper Lig`de ilk derbinin haftası İşte Spor Toto Süper Lig`de ilk derbinin haftası İlk hafta, geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışında kendisine büyük bir darbe vuran, Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, daha sonra iki hafta evinde oynayacak. Önce Kayserispor sonra da Bursaspor’u konuk edecek olan sarı-lacivertli ekip, 4. hafta yine bir İstanbul takımı olan Kasımpaşa’ya konuk olacak. Sarı-lacivertliler, 5. hafta Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda Gaziantepspor ile karşılaştıktan sonra Osmanlıspor ile Ankara’da mücadele edecek sarı-lacivertli ekip, böylece ilk kez İstanbul dışına çıkmış olacak. 

İşte Fenerbahçe’nin ilk 5 hafta fikstürü: 
1. hafta: Medipol Başakşehir (Deplasman) 
2. hafta: Kayserispor (İç Saha) 
3. hafta: Bursaspor (İç Saha) 
4. hafta: Kasımpaşa (Deplasman) 
5. hafta: Gaziantepspor (İç Saha)