info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe - Krasnodar Maçı Saat: 20:00`de

Fenerbahçe, Krasnodar ile oynayacağı rövanş maçında galibiyet arıyor. İlk maçta Krasnodar ekibine yenilen Fenerbahçe`de deplasmanda oynayamayan Robin van Persie ve Martin Skrtel`in ilk 11`de oynaması bekleniyor.

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Rusya'nın Krasnodar takımıyla rövanş maçını yapacak.

Karşılaşma Tivibu Spor ekranlarında canlı yayınlanacak. Spor Toto Süper Lig'de zirvenin 10 puan gerisine düşen sarı lacivertlilerde bu maça büyük önem veriliyor. İlk maçı deplasmanda 1-0 kaybeden Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda tur bileti arayacak. Sarı lacivertlilerde ilk maçta riske edilmeyen Robin van Persie, ligdeki iki karşılaşmada cezası nedeniyle forma giyemedi ve bu süreyi Krasnodar maçına hazırlanarak geçirdi. Teknik direktör Dick Advocaat diğer golcülerin form durumundan memnun olmadığı bu dönemde Hollandalı golcüyü ilk 11'de kullanmayı planlıyor.

Van Persie son oynadığı maçta Ziraat Türkiye Kupası'ndaki 1-0'lık Beşiktaş galibiyetindeki tek golü atmıştı. İlk maçta sarı kart cezası nedeniyle görev alamayan Martin Skrtel de cezasını tamamladı. Slovak stoper ligde olduğu gibi savunmanın ortasında Simon Kjaer ile birlikte görev yapacak.

Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Krasnodar İstanbul’a geldi. Fenerbahçe’nin, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu’nda yarın akşam saat 20.00’de Ülker Stadyumunda rövanş karşılaşmasını oynayacağı Krasnodar futbol takımı İstanbula geldi. Sabiha Gökçen Havalimanına inen Rus ekibi, havaalanında kendisini bekleyen otobüse binerek kamp yapacağı Ataşehir Marriot Hotel’e hareket etti.

MUHTEMEL 11'İ Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, De Souza, Alper Potuk, Lens, Sow, Van Persie.

Ülker Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Krasnodar müsabakasını Polonya Futbol Federasyonundan Paweł Raczkowski yönetecek. Paweł Raczkowski Paweł Raczkowski Raczkowski'nin yardımcılıklarını, aynı ülkeden Tomasz Listkiewicz ile Michal Obukowicz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Radosław Siejka olacak.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Krasnodar ile 22 Şubat Çarşamba günü yapacağı rövanş karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Dick Advocaat yönetiminde Fenerbahçe Car Bartu Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, ligde dünkü Kasımpaşa müsabakasında süre alan oyuncuların yenilenme çalışmaları yaptıkları belirtildi. İdmanda diğer oyuncuların ise 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarının ardından, dar alanda çift kale maç oynadıkları kaydedildi.

İlk maçı deplasmanda 1-0 kaybeden Fenerbahçe'nin taraftarları için 50 ila 250 lira arasında değişen biletlerin fiyatları kategorilerine göre şöyle: Okul açık ve Migros tribünü: 50 lira Borajet tribünü ve Maraton Üst H-I Blok: 100 lira Fenerium Alt Maraton A-B-H-I Blok: 190 lira Fenerium Alt Maraton C-G Blok: 220 lira Fenerium Alt Maraton D-F Blok: 240 lira Fenerium Alt Maraton E Blok: 250 lira.