info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe Monaco`yu 2-1 Yendi Avantajı Kaptı

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Monaco`yu 2-1 mağlup etti.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında konuk ettiği Monaco`yu 2-1`lik skorla devirdi ve avatanjı kaptı. 

Eşleşmenin rövanş mücadelesi 3 Ağustos Çarşamba günü oynanacak. Vitor Pereira cezası nedeniyle mücadeleyi tribünden takip ederken Fenerbahçe karşılaşmaya Ertuğrul, Kjaer, Skrtel, Neustadter, van der Wiel, Josef, Hasan Ali, Salih, Ozan, Emenike ve Fernandao ilk 11’iyle çıktı.

GOL! İki fırsatı gole çeviremeyen Emmanuel Emenike bu kez 39’da hata yapmadı ve Fenerbahçe’yi öne geçirdi. Simon Kjaer`in havadan uzun pası ile ceza sahası içi penaltı noktası üzerinde topla buluşan Nijeryalı golcü kaleciyi de geçerek topu yerden filelere gönderdi. 

GOL! Sarı-lacivertli temsilcimizin gol sevinci sadece 3 dakika sürdü. Sağ kanattan gelişen atakta Nabil Dirar ara pasını Falcao`ya gönderdi. Kaleci Ertuğrul Taşkıran`dan seken top, savunmada Skrtel`e çarparak Radamel Falcao`nun önünde kaldı. Tecrübeli oyuncu dönerek vuruşunu yaptı ve skoru eşitledi. İlk 45 dakikada başka gol sesi çıkmayınca taraflar soyunma odasına karşılıklı gollerle girdi: 1-1. 

GOL! Dakika 61. Bir kez daha Emenike, bir kez daha Fenerbahçe önde. Salih Uçan`ın sağ kanada gönderdiği pası kontrol eden Gregory Van Der Wiel ortasını penaltı noktasına doğru gönderdi. Bu noktada bulunan Emenike sağ ayağı ile vole vuruşunu yaptı ve güzel gole imzasını attı. Fenerbahçe üstünlük sayısından sonra oyun hakimiyetini elinden bırakmadı ve rakibine boş alan bırakmadı.