info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray, Alt Yapının Başına Jan Olde Riekerinki Getirdi.

Galatasaray Yönetim Kurulu altyapı konusunda çok kritik bir karar alarak, Futbol Akademisi Direktörü Ahmet Akcan'ın görevine son verdi ve yerine dünyaca ünlü Jan Olde Riekerink'i getirdi.

Galatasaray'da Futbol Akademisi Direktörü Ahmet Akcan ile yollar ayrıldı. Sarı kırmızılı yönetim, altyapıyı canlandırmak ve yeniden organize etmek için bu alanda dünyanın en başarılı isimleri arasında yer alan Jan Olde Riekerink ile anlaştı. 

Hollanda futboluna Sneijder, De Jong, Stekelenburg, Van der Wiel, Van Der Vaart gibi yıldızları kazandıran Riekerink, bundan böyle Galatasaray'da Altyapı Direktörü olarak görev yapacak. Hollandalı teknik adam, 95-2002 arasında Ajax alt yapısında görev aldıktan sonra Gent, Emmen kulüplerini çalıştırdı. Porto'da asistan teknik adamlık yapan Riekerink, 2011 yılından bu yana Çin Futbol Ligi'nin altyapı direktörlüğü görevini yürütüyordu. 

Riekerink'in danışmanlık hizmeti verdiği teknik adamlar arasında Manchester United'ın teknik direktörü Luis Van Gaal ile Southampton'ın hocası Ronald Koeman da bulunuyor.