info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray, Çaykur Rizespor`u Ağırlıyor

Ligin ilk yarısında Çaykur Rizespor`a 4-3 yenilen Galatasaray, rakibini bu kez derbi öncesinde TT Arena`da konuk edecek.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’daki mücadele, yarın saat 17.00 başlayacak. 

Galatasaray ile Çaykur Rizespor, lig tarihinde 32. kez birbirlerine rakip olacak. İki takım arasında bugüne dek oynanan 31 maçta sarı kırmızılılar 22 kez sahadan galip ayrılırken Karadeniz ekibi 5 maçtan galip ayrıldı 4 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 74 kez havalandırırken kalesinde 29 gol gördü. Ligin ilk yarısında Rize’de oynanan maçta ev sahibi ekip, sahadan 4-3’lük skorla galip ayrılmıştı. Galatasaray, Türk Telekom Arena’daki son karşılaşmada ise rakibini Wesley Sneijder ve Bruma’nın golleriyle 2-0 yenmişti. 

Galatasaray ligin 27 haftalık periyodunda 10 galibiyet ve 9 beraberlik ile 39 puan toplayarak bir maç eksiğiyle sekizinci sırada yer alıyor. Çaykur Rizespor ise ligin geride kalan 27 haftasında aldığı yedi galibiyet ve dokuz beraberlikle toplam 30 puan elde ederek 14. sırada kendisine yer buldu. 

MUSLERA VE CAROLE KART SINIRINDA 
Sarı kırmızılılarda Muslera ve Lionel Carole sarı kart sınırında bulunuyor. İki futbolcu Çaykur Rizespor maçında da sarı kart görürlerse 13 Nisan’da oynanacak Fenerbahçe derbisinde görev alamayacak.