info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray, Kardemir Karabükspor Maçına Hazır

Garry Rodrigues İkinci Yarı Oyuna Girecek

Jan Olde Riekerink’ten Garry Rodrigues kararı Fiziksel eksiğini hızla kapatmaya başlayan Garry Rodrigues’e tıpkı Atiker Konyaspor maçında olduğu gibi ikinci devrede şans vermeye hazırlanan Hollandalı çalıştırıcı Jan Olde Riekerink, Kardemir Karabükspor maçına takımın en golcülerinden Yasin Öztekin ile başlayacak.

 Jan Olde Riekerink’ten Garry Rodrigues kararı Atiker Konyaspor maçında oynadığı futbol ve verdiği gol pası ile büyük beğeni toplayan Garry Rodrigues, Karabük'te de sahaya ikinci yarıda dahil olacak. Transfer sürecinde PAOK'ta kadro dışı kaldığı için fiziksel eksiği bulunan Cape Verdeli futbolcu ile riske girmek istemeyen Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, affedilen Yasin Öztekin'i sahaya 11'de sürecek. Lukas Podolski gidiyor Önceki gün İstanbul'a gelen Lukas Podolski'nin menajeri Nassim Touihri, Galatasaray yönetimiyle bir araya gelerek Japon ve Çin ekiplerinin tekliflerini değerlendirmek istediklerini iletti. Yönetimde 7 milyon Euro karşılığında transfere izin verdi.

Yorgun rakibe karşı Rodrigues'ten daha fazla verim alacağını düşünen Hollandalı çalıştırıcı, ikinci 45 dakikayı ise yeni transferi ile değerlendirecek. Türk Telekom Arena'da oynanacak olan Akhisar Belediyespor maçına kadar Garry Rodrigues'i tamamen hazırlamayı düşünen Jan Olde Riekerink, oyuncusunu ilerleyen dönem için ilk 11'e hazırlamış olacak.