info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray Lucas Leiva Transferi İçin Gün Sayıyor

Daily Star gazetesinden Mulloch, Liverpool’lu futbolcunun pozisyon bilgisini överken, “Leiva’nın en büyük özelliği topu rakipten faulsüz almaktır” dedi

Sarı-kırmızılı ekip, 29 yaşındaki oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak ve yıllık 2.7 milyon euro ödeyecek. Ayrıca Liverpool da bu transferden 2.5 milyon euro kazanacak. Artık taraflar detaylar üzerinde konuşurken bu hafta içinde transferin açıklanması ve Lucas Leiva`nın Türkiye`de olması bekleniyor. Peki geçen sezon Beşiktaş`ın da almayı çok istediği Lucas Leiva nasıl bir oyuncu? 

Liverpool`u yakından takip eden İngiliz Daily Star gazetesinden Simon Mulloch, Leiva`yı Fotomaç için değerlendirdi. İşt e Mulloch`un anlattıkları: İkili mücadeleleri gücünü kullanarak rahat kazanır. En önemli özelliği faulsüz rakipten top kapma yeteneği. Klasik yetenekli bir Brezilyalı değil. İskandinav oyuncuları çağrıştırır. Topla iyi değildir. Ama koşmaktan çok topu koşturur. Pas trafiğini ilk başlatan isimdir. Top kaptığı anda oyun kurucuya verir. Doğru pozisyon alır ve oyun bilgisi tartışmasızdır. 

TAFFAREL İŞİ BİTİRDİ 
Darbe girişimi nedeniyle İstanbul`a gelişini erteleyen Lucas Leiva için Galatasaray`ın eski kaleci antrenörü Claudio Taffarel`in de devreye girdiği belirtildi. Tafo`nun, darbe girişiminin başarısız olduğunu söyleyerek Türkiye ve Galatasaray`ı anlattığı ve vatandaşını ikna ettiği öğrenildi. .