info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray’da Aradığı Stoperi Liverpool’da Buldu

Stoper arayışından henüz sonuç alamayan Galatasaray, Liverpool’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Fransız futbolcu Sakho`yu transfer listesinin ilk sırasına koydu.

Liverpool’un yıldızı Sakho Son 5 maçta 13 puan çıkartıp şampiyonluk yarışında yeniden iddialı konuma gelen Galatasaray, transferde de hata yapmak istemiyor. Podolski'yi devre arasında Çin'e astronomik bir rakama satmayı planlayan sarı-kırmızılı yönetim, Alman yıldızdan gelecek paraya en az iki kaliteli isim alacak. Defansta ciddi sıkıntı yaşayan Galatasaray, bu mevki için ilk aday olarak Liverpool'lu Mamadou Sakho'yu belirledi.

26 yaşındaki futbolcu ikna etmek için tüm şartlar zorlanacak. İlhan Cavcav, Ahmet Çalık`ın fiyatını belirledi Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Galatasaray’ın istediği genç stoper Ahmet Çalık için 5 milyon Euro değer biçti.İlgili Haberi Oku Jurgen Klopp'un gelişinden sonra forma şansı bulmakta zorlanan Sakho, Premier Lig'de bu sezon sadece 5 kez forma giyebildi.

Agresif ve tutkulu futbolu ile dikkat çeken Fransız savunmacı, Liverpool taraftarının da sevgilisi. Tribünleri ayağa kaldırabilecek özelliğiyle yönetimi de heyecanlandıran futbolcu için bu hafta Liverpool kulübü ile anlaşma zemini aranacak. Sakho'yu sezon sonuna kadar kiralamak isteyen Galatasaray, İngiliz ekibi buna yanaşmazsa diğer alternatiflere yönelecek.