info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray`da Lukas Podolski’nin Muhteşem Dönüşü

Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa maçında sakatlanan Podolski, 50 gün sonra kadroya girdi,

Wesley Sneijder’ın yerine 2. yarıda oyuna dahil oldu, zaferi getiren golleri attı.

Lukas Podolski’nin muhteşem dönüşü Galatasaray, Antalyaspor karşısında zor bir galibiyet alırken, ikinci yarıda maçı çevirdi. Sarı-kırmızılıların Alman yıldızı Lukas Podolski, ikinci yarıda zaferi getiren isimlerden biri oldu. Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa maçında Cimbom'u zafere taşıyan golü atan ancak sakatlanan süper yıldız, 50 gün sonra kadroya girdi. Wesley Sneijder sakatlanınca Riekerink tarafından 2. yarının başında sahaya sürülen Podolski, 78'de 2-1, 86'da 3-1 yapan golleri attı ve geri dönüşünü taçlandırdı. Galatasaray o taraftarı arıyor. Galatasaray’ın Antalya galibiyetinden sonra ortaya çıkan yürüme engelli bir taraftarın fotoğrafı yürekleri sızlattı. Sarı-kırmızılı kulüp bu taraftarı bulma çağrısında bulundu.

Aslan'ın panzeri geçen sezon 30 lig maçında 13 gol atarken, bu yıl ilk lig sınavında 2 gol kaydetti. Sneijder'ın yerine Podolski'nin girmesi kadro zenginliğinin kanıtı olurken, Alman yıldız maç sonrası yaptığı açıklamada “Önemli bir galibiyet aldık. Benim için gollerden çok takımın kazanması önemli. Milli maç arasına moralli giriyoruz.

Ben de bu arayı iyi değerlendirip fiziksel olarak daha hazır duruma geleceğim. İyi yoldayız. İlerleyen haftalarda sahada çok daha iyi bir Galatasaray olacak” dedi.