info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray’da Transfer Kabusu Bitmek Bilmiyor

Galatasaray`da Cavanda, Sigthorsson ve Serdar Aziz’den sonra Nigel de Jong da sakatlandı.

Selçuk’un yerine oyuna giren Hollandalı “Dizimden ses geldi” dedi.

Galatasaray’da yeni transfer kabusu Sezona yaptığı flaş transferlerle damgasını vuran Galatasaray adeta nazara geldi. Yapılan yeni transferler tek tek sakatlanmaya başladı. İlk olarak Trabzon'dan kadroya katılan Luis Cavanda, sezon öncesinde Karagümrük ile oynanan hazırlık maçında sakatlanmış ve ilk 3 haftayı kaçırmıştı. Ardından da İzlanda Milli Takımı'nda sol diz iç menisküsünde yırtık tespit edilen Sigthorsson, ameliyat oldu. Galatasaray`ın genç yıldızı Bruma tutulmuyorBu sezon daha 3. haftada ligin en flaş ismi olan Galatasaray’ın ‘rüzgârın oğlu' lakaplı futbolcusu Bruma dün de harikalar yarattı.

Yasin'in golünde asist yapan Portekizliyi maç boyunca en az 2 Kayserili markaja aldı ancak Bruma rakip tanımadı.İlgili Haberi Oku Golcü oyuncu 1 ay sahalardan uzak kalacak. Ardından da A Milli Takım'a katılan Serdar Aziz'den kötü haber geldi. Sigthorsson'la aynı sıkıntıyı yaşayan Serdar, kulüp doktoru Yener İnce tarafından ameliyat edilecek ve 1 ay forma giyemeyecek.

Tüm bunlar yetmezmiş gibi Kayseri'deki maçta bir başka yeni transfer Nigel de Jong sakatlandı. 45 dakika sahada kalan Hollandalı, yerini Hamit'e bıraktı.