info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray`dan İlk Fire

Sezona, Kardemir Karabükspor (1-0) ve Akhisar Belediyespor (3-1) galibiyetleriyle başlayan Galatasaray ligin 3. haftasında Kayserispor’a takıldı.

Yasin Öztekin’in golü ile öne geçen Cim Bom, Welliton'un golüne engel olamayınca sahadan 1 puanla ayrıldı. Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Galatasaray deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Akhisar maçındaki ilk 11’i bozmayan Jan Olde Riekerink, yeni transfer De Jong’a ise ikinci yarı şans verdi ama 90. dakikada sakatalanan Hollandalı yerini Hamit Altıntop’a bıraktı.

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise ligde son yapılan Fenerbahçe maçına göre Galatasaray karşısında ilk 11'de üç değişiklik yaptı. Maça baskılı başlayan Galatasaray, Yasin Öztekin’in 12. dakikada kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

Sağ kanattan hızla ilerleyen Bruma'nın yerden gönderdiği meşin yuvarlağa altı pas içinde gelişine vuran Yasin Öztekin, takımını öne geçiren golü attı. 30. dakikadan itibaren oyun üstünlüğünü eline geçiren Kayserispor, beraberlik için Galatasaray kalesine yüklenmeye başladı. Ev sahibi ekip 40. Dakikada ise skora dengeyi getirdi.

Köşe atışı sonrasında sağ kanattan Mijailovic'in ceza sahasına gönderdiği top, Hakan Balta'dan sekerek Welliton'un önünde kaldı. Bu futbolcunun sol çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-1. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-1 sona erdi. Riekerink ikinci devreye oyuncu değişikliği ile başladı. Selçuk ve Yasin oyundan çıkarken yerlerine yeni transferler De Joikilisi girdi.

Temponun düşük olduğu ikinci yarıda iki takım da cılız ataklarla gol bulmaya çalıştı. Fakat yakalanan pozisyonlardan bir sonuç çıkmadı ve 90 dakika 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Galatasaray puanını 7’ye Kayserispor ise 2’ye çıkarttı. Ligde önümüzdeki hafta Galatasaray, Çaykur Rizespor’u konuk ederken Kayserispor ise Bursaspor deplasmanına konuk olacak.