info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gervinho Galatasaray İçin İstanbul`a Geldi

Galatasaray`ın yeni bombası İstanbul`da

Galatasaray'ın UEFA anlaşması nedeniyle transfer yavaş ilerliyor. Sarı-kırmızılıların Gervinho'yu İstanbul'a getirdiği iddia edildi. Gomis'e 7,5 milyon euro'luk teklif geldi. Denayer transferinde rakip çıktı. Maicon ve Carole'un satılacağı ileri sürüldü. Forvet için Andre Silva, Enes Ünal, Gignac,Tammy Abraham ve Marko Rog isimleri gündeme geldi. Bu isimlerden biri Akhisar maçına yetişecek. Sarı-kırmızılı ekip Birhan Vatansever'i geri transfer etti.

Transfer faaliyetlerini sürdüren Galatasaray'ın Fildişili yıldız oyuncu Gervinho'yu İstanbul'a getirdiği iddia ediliyor. Goal Türkiye'ye yakın kaynaklardan gelen bilgiye göre bir dönem Arsenal, Roma ve Lille formaları giyen Gervinho, İstanbul'a geldi. Fildişili yıldız oyuncunun Galatasaray ile temaslarda bulunacağı iddia edildi. Gomis'e 7.5 milyon euro'luk teklif Galatasaray'da maaşına zam isteyen ve bu talebi reddedilen Bafetimbi Gomis için Suudi Arabistan'dan yapılan teklifin detayları ortaya çıktı.

Okaz' da yer alan haberde, Al Hilal Riyad'ın Gomis için Galatasaray'a yaptığı teklifin 7.5 milyon euro olduğu yazıldı. Gomis ile ücret konusunda sıkıntı yaşayan Galatasaray, rotasını Fransız golcü Gignac’a çevirdi. Meksika’nın Tigres kulübüyle 1 yıl sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki futbolcuyu Monaco da istiyor. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim savunmaya takviye yapılmasını istenirken, adaylar arasında Jason Denayer de yer alıyor. Ancak Belçikalı futbolcu için İngiltere Championship takımlarından Leeds United rakip oldu. İngiliz basınındaki haberlere göre, Leeds yönetimi Manchester City olan iyi ilişkilerini kullanarak Denayer'i kiralamaya çalışacak. Bielsa'nın da takımda görmek istediği Belçikalı futbolcu için önümüzdeki günlerde Manchester City yetkilileriyle masaya oturacak olan Leeds United'ın transferde ısrarcı olduğu kaydedildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Senegalli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye'yi tekrar kadrosunda görmeyi çok istiyor. Yönetim ise bu transferi kiralama yoluyla gerçekleştirmeyi planlıyor. Ndiaye'ye 3 milyon Euro bütçe ayıran sarı-kırmızılılar Premier Lig'de transfer döneminin kapanış tarihi olan 9 Ağustos'a kadar bekleyecek. Ndiaye bu tarihe kadar Ada'dan kulüp bulamazsa Aslan, bir yıllık kiralama formülü için Stoke City ile masaya oturacak. 27 yaşındaki futbolcunun da Fatih Terim'le tekrar çalışmaya sıcak baktığı ve sarı-kırmızılı takıma dönmek istediği belirtiliyor.

Sarı-Kırmızılılar, Alman stoper Mustafi’yi kiralamak için Arsenal’e teklif götürdü. İngiliz kulübü ise “Biz oyuncuyu satmayı düşünüyoruz. Bonservisi 25 milyon Euro. Ama anlaşma olmazsa tekrar görüşebiliriz” cevabını verdi, Aslan beklemeye geçti. Galatasaray'ın stoper adayları arasında yer alan Benedikt Höwedes, Rusya Ligi takımlarından Lokomotiv Moskova ile sözleşme imzaladı. Galatasaray'dan anlamlı tişört Galatasaray'dan anlamlı tişört Galatasaray, Emre Akbaba transferi için devre arasını bekleyecek.

Ocak 2019'da başka takımlarla görüşme hakkına sahip olacak olan Milli futbolcuyu bonservis bedeli ödemeden transfer etmeye karar veren Sarı-kırmızılı ekip Belhanda gitmediği sürece Emre Akbaba için 5 milyon euro bonservis ödememeye kararlı. Öte yandan Fenrebahçe'nin de bu transferde devreye girdiği iddia ediliyor.

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılı kulüp, altyapısından yetişen ve Bandırmaspor'a transfer olan Birhan Vatansever ile anlaşma sağladı. beIN Sports'un haberine göre; Galatasaray, Bandırmaspor forması giyen eski oyuncusu Birhan Vatansever ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Maicon ve Carole satış listesinde Galatasaray transfer yapmak istiyor ama bunun için de öncelikle oyuncu satması gerekiyor. Ancak kulübe hiçbir oyuncu için teklif gelmezken gidecekler listesinin başına Maicon ve Carole'ün isimleri yazıldı.

Maicon'un Sao Paulo'dan transfer edilirken bonservisinin 7 milyon euro olmasına karşın ücretinin 2.2 milyon euro gibi makul bir düzeyde kalması Brezilyalının başka bir takıma gitmesini kolaylaştırıyor. Kulüplerin futbolculara ödenecek maaşa göre hareket ettiğini belirten Cim-Bom halihazırda bu duruma en uygun ismin Maicon olduğunu vurgulardı. Diğer taraftan yine gözden çıkarılan Lionel Carole'ün de 700 bin euro gibi düşük bir rakama oynaması transferde önünü açıyor. Mali açıdan sıkıntılı günler yaşayan ve her futbolcusu için gelecek teklife açık olan sarı-kırmızılılar, Brezilyalı stoper ile Portekiz'den ilgilenen kulüplerler var.

Portekiz pasaportu da olan ve daha önce Porto ve Nacional formalarını giyen Maicon'un, Sporting Lizbon ve Braga takımlarının radarında olduğu ortaya çıktı. Bursaspor Başkanı'ndan Adriana Lima gafı Bursaspor Başkanı'ndan Adriana Lima gafı Uzun süre Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan Inter’in Brezilyalı stoperi Miranda, Dünya Kupası sonrasında kararını verdi. 33 yaşındaki savunmacının, kulübüyle 2 yıllık yeni kontrat imzalamayı kabul ettiği belirtildi. İspanyollar Enes Ünal'ı yazdı İspanyol Levante gazetesi, Bacca'nın kiralanmasından sonra Villareal'in forvet hattının netleşeceğini yazdı. Bacca'nın dönüşü ile Enes'in, Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek takıma gideceği iddia edildi. Takım ismi verilmezken Galatasaray iddiaları ortaya atıldı. Ancak Cimbom'un önceliği Andre Silva'ya vermiş durumda...

Galatasaray'da transferi için Fatih Terim'in bizzat devreye girdiği Andre Silva'da geri sayıma geçilmiş durumda. Galatasaray, genç forvetin 3 milyon Euro'luk teklifi kabul etmesini bekliyor. Kiralama bedeli büyük ihtimalle olmayacak. Öte yandan İtalyan basınına göre Milan, Andre Silva'yı takas transferinde Juventus'a verecek. Messi sevimli köpeğine futbol dersi verdi Messi sevimli köpeğine futbol dersi verdi Abraham da gündemde Hücum bölgesine bir golcü daha katmak isteyen Galatasaray, bonservisi Chelsea'da bulunan Tammy Abraham'ı gündemine aldı. Nijerya asıllı İngiliz futbolcuyu kiralamak isteyen sarı-kırmızılılar, bu hafta İngiliz ekibinin kapısını çalacak. Geçtiğimiz sezon İngiliz ekibiyle 39 maça çıkan İngiliz futbolcu 8 gol 5 asistlik performans sergiledi. 1.90'lık futbolcu, hava topu hakimiyeti ile dikkat çekiyor.

Galatasaraylı yöneticlerin, bu hafta İngitere'ye giderek, Abraham için temaslara başlayacakları öğrenildi. Uğur Önver'den Mısırlı yıldızın öyküsü: "Mo, Mo Salah, Mohamed Salah" Uğur Önver'den Mısırlı yıldızın öyküsü: "Mo, Mo Salah, Mohamed Salah" Geis iddiası Galatasaray için yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı. Schalke formasını giyen Johannes Geis ismi Galatasaray'la anılıyor. Alman basınının haberine göre 24 yaşındaki futbolcu hem stoper hem de ön libero olarak forma giyebiliyor. Fatih Terim'in yakından tanıdığı Carlo Ancelotti'yi arayarak Napoli'nin Hırvat futbolcusu Marko Rog'u istediği öne sürüldü. Genç kaleci Galatasaray'da Sakaryaspor, genç kaleci Emircan Seçgin'in Galatasaray'a transfer olduğunu açıkladı. Yeşil-siyahlıların sosyal medya hesaından yaptığı açıklamaya göre Galatasaray, 16 yaşındaki file bekçisi için 150 bin TL ve 2 futbolcu verdi. Denayer, Manchester City'yi ikna etti. Transferin bir hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. Galatasaray, Denayer için City'ye 500 bin Euro kiralama bedeli ödeyecek. (Sporx)

Transfere en çok para harcayan 10 kulüp Transfere en çok para harcayan 10 kulüp Birçok golcü ile anılan ve uzun süredir yoğun görüşmelerde bulunan Galatasaray, Lukasz Teodorczyk'in transferini bitirme aşamasına geldi. Gomis'i zorlayacak bir isim arayan sarı-kırmızılı ekip, Polonyalı oyuncunun transferinde St. Etienne'i saf dışı bıraktı. Teodorczyk'e yıllık 2.5 milyon Euro teklif eden ve "Kulübümle anlaşabilirseniz gelirim" yanıtı alan Cimbom, şimdi Anderlecht ile masada...

Fatih Terim Ben, Ozan Tufan'ı hiç istemedim." ifadelerini kullandı. Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, savunmaya dev bir takviye yapmak için girişimlere başladı. Star'ın haberine göre Galatasaray, İtalya Birinci Futbol Ligi (Seri A) ekiplerinden Inter'de forma giyen Brezilyalı stoper Miranda için transfer girişimlerine başladı. Galatasaray'ın Ajax'ın yıldızı Kasper Dolberg'e talip olduğu iddia edildi. 20 yaşındaki forvetin sözleşmesi 2021'de bitecek. Sarı-kırmızılılar oyuncuyu kiralamak istiyor. Fanatik'te yer alan habere göre, menajerler tarafından Galatasaray'a önerilen Karadağlı Stevan Jovetic, sarı-kırmızılı ekipte forma giymeye sıcak bakarken Monaco da oyuncuyu kiralık olarak göndermeye olumlu yaklaşıyordu. Jovetic'in Galatasaray'la olan flörtü, Fatih Terim'in yıldız oyuncuyu veto etmesiyle sona erdi.

Enzo Roco'nun sevgilisi şimdiden ses getirdi Enzo Roco'nun sevgilisi şimdiden ses getirdi Leipzig formasını giyen Bruma, Galatasaray'ın kendisini geri istediğini ancak amacının burada kalmak olmak olduğunu söyledi. Alisson'un yerine Muslera iddiası Sabah gazetesi rekor bedelle Alisson'u Liverpool'a satan ve yedek kalecisi Skorupski'yi de 9 milyon Euro'ya Bologna'ya gönderen Roma'nın Fernando Muslera'yı istediğini yazdı. Roma, Kopenhag'dan Robin Olsen'i 12 milyon Euro'ya alarak ilk kaleci transferini yapsa da, kaleye bir transfer daha yapması bekleniyor. Bunun için konuşan isimse Muslera. Uruguaylı için Taffarel'den de bilgi alınırken Galatasaray'dan önce 4 sezon Lazio'da oynayan Muslera için Galatasaray 20 milyon euro istiyor. Öte yandan Galatasaray'ın Altınordu’ya Erce için teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi. Öte yandan Roma taraftarının ezeli rakipleri Lazio'da oynamış Muslera'ya sıcak bakmadığı belirtiliyor. Cristiano Ronaldo'nun biyolojik yaşı ortaya çıktı Cristiano Ronaldo'nun biyolojik yaşı ortaya çıktı Wernbloom iddiası CSKA Moskova ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan 32 yaşındaki İsveçli orta saha oyuncusu Pontus Wernbloom, Aslan’ın transfer listesine girdi. İsveç basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Lazio, Bologna ve Fiorentina takımları, oyuncu için girişimlere başladı.

Konuyla ilgili açıklama da yapan Wernbloom, “Transfer için acelem yok” ifadelerini kullandı. Galatasaray Sakaryaspor ile karşılaşacak Galatasaray Sakaryaspor ile karşılaşacak Montolivo iddiası Milan tecrübeli oyuncuyu serbest bırakma kararı aldı. Orta sahayı takviye etmek isteyen Galatasaray, İtalyan yıldızın durumunu beklemeye başladı. Kulübüyle 2019’a kadar mukavelesi bulunan tecrübeli oyuncu, resmen serbest bırakıldığında Sarı-Kırmızılılar devreye girecek. İddialara göre; İtalyan futbolcunun menajeriyle bir telefon görüşmesi gerçekleştirildi. Buradaki hava, Montolivo’nun Galatasaray’a oldukça sıcak baktığı yönündeydi. Jose Sosa kararını açıkladı Jose Sosa kararını açıkladı Andrey iddiası Fanatik'in haberine göre, Brezilya Serie A ekiplerinden Vasco da Gama'da top koşturan 20 yaşındaki Andrey için harekete geçen Galatasaray yönetimi, genç oyuncu için teknik heyetten de onayı aldı. İddiaya göre oyuncunun menajerini İstanbul'a davet eden Galatasaray, transferde mutlu sona ulaşabilmek için Şampiyonlar Ligi kozundan faydalanıyor.

Galatasaray transfer arayışlarını sürdürürken listeye bir anda Sivasspor’un sol kanat oyuncusu Robinho da eklendi. Teknik Direktör Terim’in Sivasspor’la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Brezilyalı yıldıza sıcak baktığı ve bu transfer için onay verdiği ortaya çıktı. Çin Süper Ligi ekiplerinden Hebei China Fortune'un teknik direktörü Chris Coleman, A takım kadrosunda istemediği Gervinho'yu B Takımına göndermişti. Bunun üzerine 31 yaşındaki Fildişi Sahilli forvet, menajeriyle görüştü ve kendisine takım bulmasını istedi. Tecrübeli futbolcuyla ilgilenen kulüpler ise Galatasaray ve Marsilya'ydı. Cim-Bom bu transferde eski bir dostu devreye soktu. Fatih Terim, Didier Drogba'yı arayarak Gervinho konusunda kendilerine yardımcı olmasını istedi.