info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Göztepe 0-1 Galatasaray

Göztepe Galatasaray maçı ile Spor Toto Süper Lig`de 19. hafta heyecanı yaşandı. Aslan zorlu deplasmanda 72`de Sinan Gümüş`ün golüyle üç puanı aldı ve 35 puana yükselerek zirve takibini sürdürdü.

Yoğun yağış zemini ağırlaştırırken oyuncular zaman zaman bozulan zeminde oldukça zorlandı. Spor Toto Süper Lig'de 19. haftanın kritik karşılaşmasında Göztepe Galatasaray, İzmir'de bir araya geldi. Lider Başakşehir'in ardından 32 puanla ikinci sırada yer alan Galatasaray, farkı maç fazlasıyla üçe indirmek adına kazanmak için sahaya çıktı ve 1-0’lık skorla üç puana uzandı. Bu sonuçla Galatasaray puanını 35’e çıkarırken Göztepe 22 puanda kaldı.

72’de Sinan Gümüş galibiyeti getiren golü kaydederken son iki lig maçında üç gole imza atmış oldu. Maça yoğun yağış damga vururken ağırlaşan ve yer yer su birikintilerinin oluştuğu zemin futbolcuları oldukça zorladı. 84’te sakatlanan Gassama oyundan çıkmak zorunda kaldı ve oyuncu değişikliği hakkı dolan Göztepe kalan bölümde 10 kişiyle mücadele etti. Öte yandan Göz Göz 56’da Bülent Yıldırım’ın VAR uyarısıyla verdiği penaltıdan Borges ile yararlanamadı.

Galatasaray’da Younes Belhanda, Yuto Nagatomo ve Emre Akbaba, Göztepe’ye karşı forma giyemedi. Teknik direktör Fatih Terim’in kararıyla kadro dışı bırakılan Serdar Aziz ile Eren Derdiyok da görev yapamadı. Ev sahibi Göz Göz ise Galatasaray karşılaşmasına 5 eksikle çıktı. Alpaslan Öztürk cezası; Nabil Ghilas, Adama Traore, Hakan Çinemre ve Kerem Atakan Kesgin ise sakatlıkları nedeniyle oynayamadı.

STAT: Bornova

HAKEM: Bülent Yıldırım

SAAT: 19.00

GÖZTEPE: Beto, Gassama, Titi, Reis, Agbenyenu, Poko, Borges, Halil, Castro, Serdar, Jerome

TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Özdeş

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Marcao, Maicon, Linnes, Fernando, Ndiaye, Selçuk, Feghouli, Onyekuru, Sinan

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim