info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İşte Aysal ın Büyük Sürprizi

Galatasaray’da Başkan Ünal Aysal’ın taraftarı heyecanlandıracak golcü adayının Arjantinli yıldız olduğu ortaya çıktı. Teknik Direktör Fatih Terim’in de çok istediği Milito konusundaki girişimlerin resmen başladığı ve olumlu ilerlediği öğrenildi.

Galatasaray’da taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor. Dany ve Umut’un işini resmen bitiren Assaidi ve Melo’da da mutlu sona ulaşan sarı-kırmızılılarda bütün dikkatler golcü transferine çevrildi.

Başkan Ünal Aysal’ın taraftarı heyecanlandıracak golcü adayının Arjantinli yıldız Diego Milito olduğu ortaya çıktı. Yapılacak santrfor transferini “Pastanın üzerindeki çilek” olarak tasvir eden Aysal’ın işaret ettiği starın Milito olduğu bildirildi. Fatih Terim’in geçen sezondan beri kadrosunda görmek istediği Arjantinli star ile ilgili girişimlerin başladığı ifade edildi.

Demba Ba’yı veto eden Terim, Serie A’da ocak ayından itibaren göz kamaştıran bir performans sergileyen Milito’nun uluslararası tecrübesinin kendileri için Şampiyonlar Ligi’nde çok önemli olduğunu düşündüğü vurgulandı. İnter’in satış listesine koyduğu 33 yaşındaki futbolcuyla yapılan ön görüşmelerde bir hayli mesafe katedildiği belirtildi.

Milito’nun Galatasaray’a gelmeye yeşil ışık yaktığı, İnter’in ise gözden çıkardığı futbolcu için sembolik bir rakam talep ettiği kaydedildi. Galatasaray’ın Milito’ya yıllık 3 milyon euro önerdiği bildirildi.

Diğer taraftan Burak Yılmaz’ın durumunu da takip eden sarı - kırmızlıların, Trabzonsporlu golcünün Avrupa’ya transferinin gerçekleşmemesi halinde yeni bir strateji içine girecekleri ifade edildi.