info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İzlanda – Türkiye Maçı Bu Akşam Saat 21:45`te

Ay-Yıldızlılar, daha önce deplasmandaki 5 maçta hiç yenemediği rakibini devirerek, Dünya Kupası elemelerinde ilk galibiyetini de almaya çalışacak.

A Milli Futbol Takımımız, 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'ndaki üçüncü maçında bu akşam saat 21.45'te İzlanda ile deplasmanda karşılaşıyor.

Grupta ilk maçında Hırvatistan ile 1-1, ikinci maçında da Ukrayna ile 2-2 berabere kalan Ay-Yıldızlılar, İzlanda karşısında sahadan üç puanla ayrılarak ilk galibiyetini elde etmeye çalışacak.

Millilerimiz rakibiyle deplasmanda oynadığı 5 maçta 4 yenilgi, 1 beraberlik aldı. İzlanda – Türkiye maçında İngiliz hakem Mark Clattenburg düdük çalacak.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, sakatlanan Hakan Balta'nın yerinde savunmada Mehmet Topal'a görev verecek. Fenerbahçeli futbolcunun orta sahada boşalan mevkinde ise Galatasaraylı Tolga Ciğerci görev alacak. Ukrayna karşısında 77. dakikada oyuna giren Volkan Şen'in, bu akşam sol kanatta ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Saat 21:45’te başlayacak olan İzlanda – Türkiye maçın TV8’den naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

İZLANDA: Halldorsson, Saevarson, Arnason, R. Sigurdson, Skulason, E. Bjarnason, Finnbogason, Sigurdarsson, Gudmondsson, B. Bjarnason

TÜRKİYE: Volkan Babacan, Şener, Ömer, Mehmet Topal, Caner, Tolga, Ozan, Emre Mor, Hakan Çalhanoğlu, Volkan Şen, Cenk