info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Jose Mourinho; Mesut Özil Dünyanın En İyi 10 Numarası

Geçtiğimiz üç sezon Real Madrid in başarısı için birlikte ter döken Mesut Özil ve Jose Mourinho nun yolları bu kez Premier Lig de kesişti. Tek fark, artık bundan sonra aynı takımda değil, birbirlerinin rakipleri olarak mücadelelerini sürdürecekler. Yine de Mesut Özil, Jose Mourinho için çok şey ifade ediyor.

Geçtiğimiz üç sezon Real Madrid'in başarısı için birlikte ter döken Mesut Özil ve Jose Mourinho'nun yolları bu kez Premier Lig'de kesişti. Tek fark, artık bundan sonra aynı takımda değil, birbirlerinin rakipleri olarak mücadelelerini sürdürecekler. Yine de Mesut Özil, Jose Mourinho için çok şey ifade ediyor.
 
"MESUT DÜNYANIN EN İYİ 10 NUMARASI"
Portekizli teknik adam, Arsenal formasıyla kendi takımı Chelsea'ye karşı mücadele edecek olan Mesut Özil'le ilgili övgü dolu sözler söyledi. Mourinho, transferin son günü Topçular'a katılan oyuncu için "O benzersiz bir futbolcu. Onun bir kopyası daha yok. Tabii kötü kopyaları hariç tutuyorum. O, dünya üzerindeki en iyi 10 numara. Futbol vizyonu ve verdiği kararlarla hem benim için hem de takım arkadaşları için birçok şeyi çok kolaylaştırdı. Herkes onu çok seviyor ve onda Luis Figo ile Zinedine Zidane'dan bir şeyler görüyor" ifadelerini kullandı.
 
Tecrübeli teknik adam, ayrıca Arsenal'den oyuncuları Demba Ba için gelen transfer teklifini kabul etmediklerini, çünkü Mesut Özil transferinin Arsenal'i şampiyonluk adayları arasına soktuğunu da sözlerine ekledi.