info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Manchester United Salih İçin Pusuda

Sarı-lacivertli forma altında bu sezon yaptığı çıkış ile tüm Avrupa’nın dikkatini toplayan 19 yaşındaki yıldız oyuncu için M.City ile M.United kulüplerinin futbolcu izleme birimleri harekete geçti. Salih’i bir süredir izleyen ve sosyal yaşamı dahil ayrıntılı bilgiler toplayan iki kulüp, U20 Dünya Şampiyonası sonrası transfere karar verecek.

 

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Salih Uçan bu sezon gösterdiği performans ile İngilizler’in dikkatini çekmeyi başardı.
Sarı-lacivertli forma altında önemli bir çıkışa imza atan 19 yaşındaki oyuncunun kumaşını iyi bulan Manchester United ile Manchester City kulüplerinin bir süredir Salih hakkında bilgi topladığı öğrenildi.
İki kulübün “scout” yani oyuncu izleme birimlerine talimat vererek Salih Uçan’ın yakın takibe aldıkları bildirildi. Dünyanın birçok yerinde ofis ve temsilcilikleri bulunan ve genç yetenekleri keşfetmek için ciddi yatırımlar yapan M.City ve M.United’ın, Fenerbahçe’nin genç oyuncusunu da geleceğin yıldızları listesine şimdiden eklediği kaydedildi.
 
Yeni Sözleşme Yolda
Salih’in sadece saha içi performasını mercek altına almayan, sosyal yaşamını da araştıran İngilizler’in Haziran ayında Türkiye’de organize edilecek U20 Dünya Şampiyonası’nda da sarı-lacivertli oyuncuyu izleyeceği, hazırlanacak rapora göre transferine karar vereceği kaydedildi.
Fenerbahçe Kulübü, sezon başı 1.5 milyon euro karşılığı transfer ettiği Salih Uçan için Dirk Kuyt’tan bile çok bonservis bedeli ödemişti. Kısa bir süre içinde Avrupa’nın en çok konuşulan genç oyuncuları arasına girmeyi başaran Salih’i kesinlikle bırakmak istemeyen sarı-lacivertliler, sezon sonunda yeni bir sözleşmenin hazırlığını yapıyor. Salih Uçan’ın aldığı ücrete zam yapacak olan Fenerbahçe Yönetimi, Avrupa’dan gelen tekliflerin önünü kesmek için yeni sözleşmeye özel maddeler de ekleyecek.